torsdag 25 januari 2018

Dubbelt lamputtag tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här!

Kulörprogram med RAL- och NCS. Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Fantastiska Erbjudanden i Tak. Fästs i standardapparatdosa.


Infällt lamputtag med två jordade 2-poliga lamputtag. Snygga lamputtag för montering både på vägg och i tak. Vad du får göra själv med el hemma Rätt kunskap och försiktighet är viktigt vid allt arbete med elektricitet.

De flesta elarbeten måste utföras av en behörig. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare.


Du kanske även är intresserad av. Strömbrytare kron utanpåliggande Cotech För utanpåliggande montage. Vi har ett lamputtag i tak , det är av den lösa sorten, dvs ingen kopplingsdosa utan kablarna sticker ut någon decimeter från taket och uttaget hänger löst i dom.


Det är ett ojordat uttag med tre kablar, så att man kan tända hälften av glödlamporna i taklampan var för sig. Komplett lamputtag för infällt montage i takdosa, jordat. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och. Lampproppar och uttag. Har mig veterligen inte funnits tidigare.


Dubbelt jordat lamputtag för tak med krok. Har bara sett för vägg samt kronuttag för tag. Avsett för utanpåliggande installation i tak där det inte finns en infälld takdosa, t. Den innebär också att alla uttag ska vara CE-märkta.


Se lamputtag och eurouttag med brittiska ögon, belastningen är ansvarig för att inte dra mer än specad ström (ungefär som britterna som har säkringar i stickproppar så lär man t.ex. inte lyckas dra över 6A (= drygt 3kW) genom att skruva i fel saker i lamphållarna på en taklampa, och apparater med eurostickpropp får inte vara konstruerade för att dra mer än 5A.

Ett rums lamputtag ska placeras på ett sådant sätt så att alla belysningsbehov kan tillgodoses. En takbelysning kan ge ett allmänt ljus för att belysa hela rummet och ge ett riktat ljus för att belysa vissa delar i rummet. Jordat uttag som ger snyggare installation än bara ett par lösa trådar ur taket.


Allt fler armatur kommer färdigkopplade med kontakt så det är bara en fördel att ha uttag monterade i hemmet. För montering över takdosa c–c mm eller direkt på tak. AKLenkelt monteras så att man får ett dubbelt lamputtag i tak. Detta innebär att kroken håller lamputtaget på plats med genomgående krok.


På lamputtaget kan också ett extra uttag enkelt monteras så att man får ett dubbelt lamputtag i tak. I detta fall måste upphängningskroken demonteras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg