måndag 29 januari 2018

Christer sandelin flashback

Det måste ju finnas hur mycket gött skvaller som helst om denna pajasen. Henrik Schyffert är uttalat sosse och han ska vara komiker men han hatar andra åsikter som inte passar honom. Nej, jag vill inte ha Jimmie Åkesson som Statsminister. Shyffert har blivit en riktigt f. Faan vad han får skämmas om det händer Christer något han mår dåligt på riktigt.


Det har på senare tid blivit allt svårare att finansiera verksamheten enbart genom annonsintäkter. Men med frivilliga donationer kan allt bli verklighet. Samtliga donationer går till servrar, bandbred underhåll och utveckling av flashback. Tillsammans kan detta bli riktigt bra.


Hans hitlåtar har tagits till heders igen. Samtidigt har artisten dragit undan den gladpoppiga slöjan och blottat år av tablettmissbruk. Ett skräcktillstånd som sedan återkom, igen och igen. Bland annat uppgavs det att Christer blev sur för att Tommy började turnéra med Micke Syd Andersson från Gyllene tider.


Nu har killarna grävt ner stridsyxan och blivit vänner igen. Christer Sandelins ofta guldkantade väg är lika kantad av tabletter. Men efter att ha hamnat i en olöslig konflikt har bandet nu gått i graven. Till månen runt solen där samtliga texter skrevs av Jonas Gardell.


Sandelin har arbetat mycket tillsammans med Tommy Ekman. Från ler och långhalm till att inte ens prata med varandra. Vi har brutit all kontakt, säger Tommy. Det är så lätt att sitta där på sitt slott, på sin tron och säga saker.


Christer sandelin flashback

CHRISTER SANDELIN HON HAR ETT SÄTT DET HON VIL HA - Duration: 4:41. Då kan de väl upplåta sina bostäder och bo i tältläget själva? Jag gjorde nästan samma resa. Jag provade kokain en gång och ding. Nu vill jag inte glamourisera det på något sätt men jag fick en sån jäkla kick av det och jag körde på ganska hårt från -till -och sen fick jag ett enormt, väldigt konkret uppvaknande.


Så att ni ALDRIG glömmer en av männen bakom ”Vill ha dig”! Unsubscribe from uutiiset? Niklas Strömstedt kritiserade Sverigedemokraterna i TV4:s Så Mycket Bättre.


Christer sandelin flashback

Inga telefonnummer registrerade på denna person. SVT-profilen Karin Adelsköld riktar nu hård kritik mot artisten. Ekman producerar också lounge-samlingar åt hotell, tågbolag och liknande.


Christer är en hel liten enmansshow - han pratar med stora gester, går igång på det mesta, spelar låtar i mobilen, sjunger med och knäpper med fingrarna. Han berättar engagerat och visar bilder i mobilen. He has been a part of two groups. Ett par bruna, slitna läderboots som ska ha tillhört Christer Pettersson finns just nu att köpa på Tradera. Som äkthetsintyg går det dessutom att se skorna i Gert Fylkings dokumentär om Christer.


Säljaren uppger att Christer lämnade skorna när han var inne och köpte ett par nya i en skobutik i Bollnäs. Han julshowar i Göteborg, skapar konst och har hittat tillbaka till musiken. Idag är inte ens bland de 2vanligaste. Liksom för Kristian är stavningen med Ch vanligare (), men almanackan använder enligt normaliseringsprincipen K.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg