torsdag 25 januari 2018

Kristna psykologer

Mindler är en av sveriges största uppdragsgivare för psykologer med över 1psykologer. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Psykologer och psykoterapeuter har en människosyn som de flesta andra. Den människosynen är i regel inte kristen utan humanistisk, ibland med ateistiska eller religiöst-gnostiska förtecken. Den präglas av tron på människans inneboende godhet och möjligheter. Hennes egna resurser och krafter står i centrum.


Vi är en idéburen organisation med professionella mottagningar för psykoterapi, samtalsstö handledning, utbildning, chefsstöd och organisationsutveckling.

Kristen psykolog : Tron rymmer mycket hopp Temat för Torpkonferensen i år är ”Helande och hopp”. Enligt psykologen Sara Furingsten är det sistnämnda avgörande för att motverka psykisk ohälsa. Avsaknad av hopp spelar en central roll i depressionen.


Har funderingar på att starta eget som öppet ” kristen psykolog ”, så att de som väljer att gå till mig gör det för att de vill ha just en troende psykolog. Vad tänker du om detta? T ack för att du delar med dig av dina drömmar och funderingar om din tro och din psykologpraktik, och om de yrkesetiska dilemman du har identifierat. Någon gång i livet kan alla behöva psykologisk hjälp.


Många som söker terapi hos en psykolog har försökt lösa sina problem på egen han kanske under lång ti och kommit till en punkt där det är svårt att veta hur man ska ta sig vidare. Leg Psykolog Kristina Mähler, Trelleborg. Visa på karta Vägbeskrivning. Telefon och öppettider. I samtal med psykolog ges den möjligheten under trygga och i förväg uppgjorda ramar, du får hjälp med olika perspektiv och se nya sammanhang som kan leda till förändring av din livssituation.


En psykoterapi är alltid ett samarbete mellan dig som klient och mig som psykolog med mina kunskaper och min erfarenhet. Förrändringarna kan öka känslan av lugn, meningsfullhet, glädje och livskraft. Utmattning, depression och ångest är exempelvis tillstånd jag har stor erfarenhet av. Netværket har to formål: At netværke medlemmerne imellem. At formidle viden om vores eksistens og tilbyde vores ekspertise.


Har du ønske om at være med i vores netværk, ansøg facebookgruppen kristne psykologer.

Hos oss arbetar över 1leg. Träffa någon helt utan väntetid eller remiss. Mottagning i centrala Kungsbacka. Boka direkt på hemsidan. Psykologen Kristina Elfhag vill bidra med nya begrepp för de mentala språng vi tar i vuxen ålder.


Kristina Spegel är legitimerad psykolog , yoga- och mindfulnesslärare. Dessa tre kompetenser gör att hon kan möta dig där du är, i yogan och i samtalet. Ansvarig Lisa Birgersson år.


Kristina Ståhlberg, legitimerad psykodividualterapi Samtal som bedrivs på psykodynamisk grund innebär att berätta, lyssna, reflektera över det berättade och de känslomässiga reaktioner det väcker och försöka skapa mening och förståelse för de livserfarenheter som fört en person till psykoterapi. Jag arbetar på psykodynamisk grund. Du är välkommen till mig om Du: söker någon att tala med. Compassion som en ny stresshanteringsmetod vid Karolinska Institutet.


Jag heter Christina Andersson är leg. En rad författare, psykologer , hjärn- och psykologiforskare, psykiatriker med flera gästar scenen med fler än programpunkter på fyra dagar. Under hela mässan har du också möjlighet att ställa frågor och tala enskilt med psykologer vid scenen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg