onsdag 17 januari 2018

Familjerådgivningen city

Vi har fyra mottagningar och avtal med kommuner. Familjerådgivningen drivs av Mentea AB. Vi har åtta mottagningar från Karlskrona i söder till Hudiksvall i norr. Samtliga har utbildning som socionom eller psykolog, flera är även legitimerade psykoterapeuter och handledare. Vanliga problem som tas upp på familjerådgivningen är livspusslet, konflikter, styvfamiljeproblematik, otrohet, sexuella problem, familjevåld och barnuppfostran.


Vi är en specialistverksamhet för samlevnadsproblem och. Hitta och få information om familjerådgivningen city i Sverige och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Vi har sju mottagningar och avtal med kommuner, från Helsingborg i söder till Nordanstig i norr. Verksamhetsbeskrivningen för Mentea AB : Föremålet för bolagets verksamhet är rekryteringstjänster, psykologtjänster, vård- och omsorgstjänster samt därmed förenlig verksamhet. Vi har totalt åtta mottagningar och avtal med kommuner, från Helsingborg i söder till Nordanstig i norr.


Augusti Aktiv Psykoterapi Marianne Stahlheuer. Oktober Nacka familjeterapi. November Byrån för familjerådgivning och psykoterapi. December AB Parrådgivarna Sverige. Januari AB Aktiv familjerådgivning AFR.


Lämna kundnumret till din familjerådgivare vid första besöket. Det går bra att boka tid hos familjerådgivningen innan du har fått ditt kundnummer. Det förs inga journaler och det ni pratar om stannar mellan er.


Om du vill kan du vara helt anonym. Engångssamtal är för er som med kort varsel vill komma på endast ett samtal. Skulle ni efter detta samtal vilja boka in fler så bokas ni in på en nybesökstid för traditionell familjerådgivning. Allt material på denna webbsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.


Familjerådgivningen city

Vi söker nu… – Se detta och liknande jobb på LinkedIn. Med verksamhet inom familj, handledning och KBT skapar vi meningsfulla möten mellan människor. Till oss kommer par som behöver hjälp och stöd att hitta tillbaka till närhet, förtroende och trygghet. Till familjerådgivningen kommer också par som är i separation eller som funderar på att gå skilda vägar.


Vi tar emot par som bor i Huddinge, Botkyrka, Salems och Nynäshamns kommuner, oavsett sexuell läggning och samlevnadsform. Alla människor kan få samlevnadsproblem vid olika tidpunkter i livet. Om det känns svårt att finna en lösning på egen hand kan ni vända er till familjerådgivningen.


Så här hanterar vi dina personuppgifter. Att leva tillsammans och dela glädje och sorg med varandra är en utmaning! Alla kan få problem i nära relationer. Till oss är du välkommen att vända dig om du är bosatt i Mölndals kommun och om du och din partner eller familj vill ha hjälp att reda ut problem som uppstår mellan er. City psykologhus är en privat psykologmottagning belägen mitt i Stockholm City , vid Hötorget.


Vi erbjuder tjänster till privatpersoner och företag samt kommunal familjerådgivning. Psykologerna vid City Psykologhus är flertalet dubbellegitimerade, det innebär att vi även är legitimerade psykoterapeuter eller specialister i klinisk. På frivillighetens grund erbjuder vi samtal till er som vill få det bättre i er relation, övervinna tveksamheter eller avsluta ert förhållande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg