torsdag 25 januari 2018

Förlängningsarm lampa ikea

Produkter som gör ditt hem unikt! Design och tillverkning av fronter, handtag, ben till Ikeas vanligaste stommar. Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli.


Gör årets bästa fyn köp online nu! Andra delar av hemmet som kräver speciella och anpassade lampor är belysning badrum, belysning för vardagsrum (exempelvis bokhyllebelysning) och belysning utomhus.

IKEA säljer bara LED- lampor , för att LED förbrukar upp till mindre energi än traditionella glödlampor. Dags att ge dina lampor en personlig prägel? Bläddra i vårt inspirerande urval online och ta reda på hur du anpassar efter olika stilar och material, för olika typer av belysning. Taklampor gör att du kan låta din personlighet lysa uppifrån.


Och dessutom lyser de upp ditt rum. Utforska vårt utbud för att hitta det som matchar ditt utrymme. Golv, vägg, bor tak – det finns en lampa för varje del av ett rum och varje rum hemma.

Oavsett om du behöver inomhusbelysning för att belysa ditt kontor eller lägga till en mysig stämning i ditt vardagsrum, har vi vad du behöver för att få den atmosfär du är ute efter. Kolla in våra lampor och hur de strålar med stil. Uttaget sitter inte ovanför matbordet och du vill ha en lampa hängande där, vad gör du då?


Det går att flytta lampans startposition från uttaget med den här förlängningsarmen. Fäst koppen i uttagets krok och. Vill du flytta din taklampa utan att behöva borra nya hål eller dra el? Vrida förlängningsarm är till skillnad från många andra lösningar på marknaden en helhetslösning för att flytta taklampor.


Hitta bästa pris för ett stort urval produkter. Förlängningsarmen hängs på befintlig takkrok och därefter är det bara att hänga på armaturen. Långe jan hängs på den vanliga takkroken och sen är det bara att rikta in din lampa till den plats du vill. Långe jan är en teleskåp arm som gör att du kommer ut extra mycket.


Tyngden du kan hänga i långe jan är kilo i utdragen fullängd. Lampor och belysning till hela hemmet. Oavsett om det gäller belysning inne eller ute så har du genom ditt val av lampor stora möjligheter att påverka upplevelsen av ditt hem.


Inomhus kan du mixa och matcha våra bordslampor, fönsterlampor, golvlampor och taklampor.

Du kan också välja till downlights eller spotlights som ger bra grundljus. Armen finns i två utföranden med sladd och strömbrytare. Delbetala i upp till månader. Genom en patenterad lösning möjliggörs en flytt av takuttaget till en ny plats i rummet utan att något nytt hål behöver borras.


Vrida hängs på befintlig takkrok och kan även justeras med en armatur monteras. Med vår förlängningsarm kan du flytta lampan dit du vill utan att behöva borra nya hål och flytta el. För alla är kanske inte fjärrstyrda lampor något önskvärt, men när Ikea nu satsar mer på det smarta hemmet är det lamporna som utgör grunden och det är smarta högtalare och smarta rullgardiner som tillkommit i det växande utbudet. I sitt grundutförande är den smarta lampan relativt enkel.


Författare: admin Kategori: Blogginlägg Vrida är patenterad och vi vill att vår förlängningsarm för taklampor ska hålla i många år så därför har vi byggt den av trä och stål i Sverige. Koppla ifrån en smart LED-lampa från din fjärrkontroll IKEA Sverige. Ställbar teleskopisk takarm för lampor som behöver centreras över t. Monteras över befintligt dosuttag i tak.


Det perfekta tillbehöret till alla taklampor som ska sitta där lampkroken inte sitter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg