fredag 26 januari 2018

Grattis dikt

Fast jag inte kan vara hos dig vill jag önska dig grattis från mig. Grattis – dikt på födelsedagen. Hoppas en underbar dag du får då man bara fyller en gång.


Inriktning: dikt till födelsedag, födelsedagsdikt, grattis till dig, grattisdikt , på födelsedagen. Feed för att följa kommentarerna: RSS 2. Prislista, vykort (enkelkort) Mängdrabatt räknas på summan Akort och presenteras i varukorgen.

Jag är en tjej som älskar all form av kreativitet. Bjuder gärna på mig själv när jag får möjlighet. Man kan gratta med en enkel fras eller med en liten vers. Det viktigaste är att man kommer ihåg.


Hittar du en hälsning som passar ditt telegram kan du. Behöver du förslag för födelsedagsrim och födelsedags dikter? Då har du kommit till rätt ställe.


Vi har samlat flera fina rim och dikter till födelsedag.

Ljuset pressar sig igenom luften. Och dansar på olika objekt i omgivningen. Den ultra höga basen slår. Man blir egentligen aldrig klar.


Kärlek meddelanden för flickvän, pojkvän, hustru och man. Kan inte sluta skicka SMS dina nära och kära, rätt? Vi önskar dig en fin dag.


Det är hur människor visar sin kärlek. Från vännerna Maud o Kjell i Lindesberg. Skulle vilja ha en kortare gullig text att skriva på min vän´s dotters 1-års-kort!


En viktig dag, den allra första. Här sitter jag på tåget på väg hem Sittplatser som kolumner och Än sitter allihop bara och Sätt dig bredvid någon, kanske finner du en sprillans ny vän. Förälderns löfte Min kära, älskade skatt. Jag lovar att lyssna på dig, lära av dig och vara ödmjuk inför dina behov och önskningar. Såg ingen tråd som denna och tycker det kommer bli en rolig tråd Posta era egna eller andras grattis hälsningar till alla olika åldrar, Detta gäller sköna och.


Vykort, födelsedagskort, grattiskort, julkort, e-kort. Ordspråk om Födelsedag och citat om Födelsedag - Sveriges största samling ordspråk och citat! Idag fyller min yngsta hela år!

Tänk, att det var så länge sedan jag senast födde en liten bebis. Vad stor hon är, var nog det första jag sa. Saker att skriva på födelsedagskorten Du kan låta ett födelsedagskort präglas av humor, kärlek eller vänskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg