måndag 22 januari 2018

Gå ur mötesplatsen

Publicering av inlägg, t. Du behöver fylla i alla val på sidan. Efter det kommer du se att knappen Radera konto blir grön. Mötesplatsen förbehåller sig rätten att dölja inlägg.


Om du inte önskar att din prenumeration skall förnyas automatiskt måste du säga upp den.

Prenumerationen löper vidare tills innevarande bindningstid löper ut. Här hittar du samlad information om att gå ur Kommunal. Kanske ska du gå i pension eller byta till annat fackförbund? Börja studera eller har andra orsaker? Jag fick ett mejl där det stod att dom ansåg att min profil inte var seriös.


Vill du fortfarande gå ur som medlem? Ring till oss, tryck på knappval för att komma till vårt Medlemscenter. Skulle du ångra dig så är du välkommen tillbaka.

Du betalar medlemsavgift för hela den sista månaden som du är medlem. Utträde ur Svenska kyrkan Som medlem är du viktig och du bidrar på olika sätt till kyrkans liv och verksamhet. Här får du veta hur du lämnar oss, men också vad kyrkoavgiften och begravningsavgiften som du ser på din deklarationsblankett egentligen är för något. Att gå ur kyrkan kostar ingenting.


Fungerar lika bra i din dator, surfplatta och mobil Bli medlem. Användarnamnet eller lösenordet är fel. Gå ur facket Den som vill avsluta sitt facklig medlemskap eller byta från en organisation till en annan behöver veta hur man gör för att gå ur facket. Det är viktigt att utträdet görs på rätt vis annars finns det risk för dubbelanslutning som medför att du får betala medlemsavgifter i onödan.


Anteckningen tas bort ur kyrkobokföringssystemet när barnet blir år eller vårdnadshavaren begär att anteckningen ska tas bort. Ett bevis kommer att skickas till den som har anmält utträde ur Svenska kyrkan. Utträdet gäller från och med den dag då blanketten kommit församlingens kyrkoherde tillhanda. Du vill gå ur för att gå med i en annan.


Vi behöver din skriftliga ansökan om du vill gå ur a-kassan eller byta till en annan a-kassa. Om du vill avsluta medlemskapet måste du göra det skriftligen, du ska då uppge från vilket datum du vill avsluta ditt medlemskap. Handläggare på din lokala avdelningsexpedition kan hjälpa dig.


För dig som går i pension innan du fyller år.

Du som vill gå i pension tidigare än vid års ålder behöver höra av dig till oss skriftligt, via brev eller e-post, för att avsluta ditt medlemskap. Läs mer om hur du begär ett utträde. Hej Kan man begära utträde ur en samfällighet ? Vid denna tidpunkt så tillhörde den väg som vår utfart ansluter till samfälligheten, men sedan många år tillbaka så är denna väg nu en kommunal väg och ej tilhörande samfällighetens ansvar.


Många församlingar har börjat dra ned på personalen, säljer sina lokaler och andra tillgångar mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg