torsdag 18 januari 2018

Drunkna inte i dina känslor akademibokhandeln

Drunkna inte i dina känslor akademibokhandeln

Alltid ett aktuellt urval av böcker - Köp dina böcker hos Akademibokhandeln! Boka Diana och spara upp till med Agoda! Det är en bok för dig som får höra Känn inte efter så mycket och Du inbillar dig! Så nu finns den här boken.


Drunkna inte i dina känslor akademibokhandeln

En simskola för alla som riskerar att drunkna i känslohavet. För att du ska slippa göra våra misstag - du hittar säkert egna att. Boken var en bra introduktion till hur det är att leva som Högsensitiv person i vardagen och fick mig att vilja läsa mer om denna egenskap. Drunkna inte i dina känslor är en bra och lättläst liten bok om hur man både kan känna sig superstark en dag och nästa dag svag och värdelös.


Finns som pappersbok, ljudbok och mp3-bok. Tundell och Salmson har gett ut ljudformaten. Hon ser inte bara damm och smuts utan också allt det andra som sopats undan. Doris Dahlin är författare och har arbetat som konsult med inriktning på relationer på arbetsplatser.


Min första reaktion var att kolla om det fanns några böcker skrivna på ämnet, för att jag gärna vill förstå mig själv och mitt ibland överdrivet känslostyrda beteende. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. Hitta lägsta pris på Drunkna inte i andras känslor : En våga sätta gränser-bok för sensitivt beg hos PriceRunner Jämför priser från butiker SPARA på. Du gör ofta jobb som dina arbetskamrater egentligen skulle göra. Du har svårt att sätta stopp för ditt grubblande.


Du är den ständiga medlaren och fixaren. Du smittas av andras känslor. Då kan det vara dags att se se över.


Drunkna inte i dina känslor akademibokhandeln

Den är skriven av två journalister som utgår mycket från sina egna erfarenheter. En balansgång som inte alltid är så lätt, särskilt inte när man består av extra mycket känslor. En underbar överlevnadsguide för alla starka men sköra. Jag önskar att alla fick läsa den. Jag kan nu konstatera att väldigt många besökare har besökt just det inlägget, som dock bara var en blänkare om att boken hade utgivits.


HSP:Highly Sensitive PersonalitySensitivt begåvadSta. E-postadressen publiceras inte. Sådana är den här bokens författare. StarkSköra kallar de det. Därför har vi skrivit den.


Den handlar om att hantera sitt liv när man varken är bara stark. Doris Dahlin och Maggan Hägglund har skrivit boken som förklarar, bekräftar och visar hur man tar vara på sin känslighet. Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse.


Information om våra kakor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg