onsdag 24 januari 2018

Fina saker till hemmet

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris livsmedel. Välkommen till Fröken Fräkens webshop!


Vår stil är lantlig, glad och oftast enkel.

Vi brukar säga att vi säljer lekfull enkelhet med omtanke och glädje. Köp prydnadssaker till hemmet , och handla fina presenter till dina nära och kära, billigt i Sveriges nya fyndvaruhus på nätet. Handplockade produkter med det lilla extra! Dina saker till hemmet.


Fynda billig sak för huset. Saker hem , cool stuff for your home. Vår butik erbjuder roliga och funktionella saker som kan köpas timmar om dygnet, vart man än bor.

Vårt sortiment utökas med saker då och då och hittar du inget spännande just nu är du alltid välkommen tillbaka! Allt detta i en mysig och personlig miljö där olika stilar blandas till en härlig helhet. Butiken har både svenska och danska leverantörer och några av dem är GreenGate, Nordal och VK Design. Fina saker till ditt hem , små och passade gå bort-presenter eller kanske ett fint smycke?


Köp massor av billiga prylar till hemmet ! Stort utbud av alla tänkbara saker du behöver ha hemma. Nya produkter dagligen, handla med billig frakt! Vagga till sömns med mobilen.


Istället för att behöva sitta och vagga ditt barn till sömns för hand kan du nu göra det via mobiltelefonen. Uppdatera köksutrustningen med nya smarta prylar! Nu är det bara fem dagar kvar till första Advent. Här i bloggen räknar vi ner till Julen med härliga inredningstips.


Luta gärna också en liten tavla mot fönstret, så får du en fin bakgrund och arrangemanget känns fylligare. Smarta, funktionella prylar hem. Ett annat tips är att om du känner dig osäker eller om stillebenet känns för plottrig – kör hellre på 2-stora saker än massor med småsaker i fönstret.

Som till exempel en bordslampa och växt. En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Hos SAKLIGHETER hittar du saker för hemmet såsom heminredning, presenter, köks- och husgerå glas, tallrikar och porslin.


Du hittar även massor av roliga saker , presenter och självklart de rätta sakerna till säsong. Oavsett om du behöver saken till vardags eller till fest, hittar du den hos SAKLIGHETER. De här glasen med illustrationer är verkligen så fina och finns i flera färger. De röda och gula löven är inspirerande att göra saker av – och naturen är bästa platsen om man vill hitta material till sitt höstpyssel.


De starka färgerna och allt som bara ligger där och väntar på att man ska göra något av dem! Gå en tur i skogen och plocka kottar, löv, pinnar och stenar och gör fina saker. Jag jobbar ju mycket med inredning som går att köpa på internet numera.


När man inreder till ett program som sänds över hela landet är det viktigt att det mesta går att köpa. Dessutom säljer många flotta vintagebutiker prylar och möbler på internet, och de billiga webshopperna med mängder av saker att fylla hemmet med blir allt fler. Scrolla dig igenom vår stora sortiment och få inspiration eller klicka på någon av våra underkategorier för att hitta just det du är ute efter.


Vi har innovativ belysning, praktiska kökssaker, uppskattade badrumssaker och riktigt bra rengöringsprodukter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg