måndag 8 januari 2018

Kolla saldo comviq

Varför syns inte mitt saldo när jag har tankat? Ibland kan det ta ett tag för systemen att uppdatera all nödvändig information. Kontrollera först så att pengarna har dragits från ditt bankkonto. Om du har tankat via comviq.


Här får du hjälp med SIM-kortsfrågor, hur du kommer igång. Ring billigt till utlandet. Beställ abonnemang och köp en billig mobiltelefon med. Har genom jobbet fått ett kort, men chefen visste inte vilken sort det var och ej hur mkt pengar det är kvar. Comviq har superbilliga.


Genom några enkla knapptryckningar kan du snabbt få veta hur mycket du ringt, surfat eller skickat sms för. Om dagar passerat sedan du laddade behöver du göra en återladdning. Det gör du via hemsidan, välja Jojo-tjänster och ”Se saldo. Fyll i kortnummer samt CVC-ko klicka på Se mitt kort och sedan på ”Återladda”. Laddningen skickas då ut till biljettsystemet igen.


För att se ditt saldo eller hur mycket surf eller minutrar du har kvar på ditt kontantkort loggar du antingen in i appen Telenor Ladda eller på ladda. På hemsidan loggar du in på Mina sidor och betalar med Swish eller betalkort. I appen eller på Mina sidor kan du också ha kolla när ditt kontantkorts laddning går ut.


Med hjälp av tjänsten Mittpå 3:s hemsida kan du se vilken prisplan du har för ditt kontantkort och även kolla saldot på ditt kontantkort. Kolla saldo direkt i din mobil. Jag kan inte för mitt liv hitta vad koden för detta är. Dessutom kan ni se det på comviq. Mitt Konto, i vår Android App Saldokoll samt om man surfar in på m. Ha en fortsatt fin dag!


Var du tvungen och starta en tråd om detta? I Fastpris-abonnemangen ingår fria samtal, SMS och MMS. Välj själv hur mycket data du behöver. Varför kan man inte se sitt saldo i realtid på Mina sidor? Saknar detta riktigt mycket.


Här kan du kontrollera saldo och giltighetstid på ditt presentkort. Ange Kort ID: Inget kort hittades med detta Kort I var vänlig försök igen. Se din surfmängd med mobilen.


Du får då ett meddelande tillbaka om hur mycket surf du har kvar. Hur lång giltighetstid har jag på mitt kontantkort? En förfrågan skickas då till din operatör och efter någon sekund visas ditt nummer på telefonens display.


Kan jag välja nummer till mitt. Aktuellt saldo För att kontrollera saldot fyller du i ditt kortnummer utan mellanrum, samt kontrollordet som visas nedan (endast små bokstäver). Förstår att det inte hjälper TS just i detta fall men är ett tips att göra det för framtida undringar om datagränser. Kan tänka mig att det är lite smidigare än att ladda ner en specifik app och som dessutom verkar vara ganska sunkig.


Annars kan man väl logga in på Tele2:s hemsida och kolla sin abb. Att bli kär i någon som redan har barn och bli bonusförälder på kuppen framkallar ofta ett helt register av olika känslor, både för dig och ditt bonusbarn. Hur kollar man saldo på comviq ? Saldot finns på: Här på icabanken. Du kan få reda på ditt saldo på flera sätt.


På vår mobila webb mobil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg