måndag 1 augusti 2016

Peruansk mat globen

Den bästa peruanska maten i StockholSe 4omdömen från TripAdvisor-resenärer om peruanska restauranger i Stockholm. Maestra Vida är en kulturell restaurang vars avsikt är att lyfta fram Peruansk mat för det svenska folket. Utifrån enkla ingredienser ser Maestra Vida till att du får en god måltid och förmedlar en Peruansk känsla i både mat och miljö. Betyg: Jättegod mat och till rimliga priser, hit kommer jag komma tillbaka många gånger! Sydamerikansk och latinamerikansk mat har blivit ett hett inslag i Stockholms krogliv.


På Chicha kan man njuta av vår tolkning av peruansk mat med nordiska influenser.

Vi jobbar med närproducerade råvaror och ett peruanskt koncept. Med vår passion och erfarenhet ämnar vi att skapa en matupplevelse som hämtar inspiration från båda köken och bjuder på en ny erfarenhet full av nya smaker, dofter och exotiska detaljer. Peruansk mat bjuder på en bred och spännande repertoar med stor variation i råvaror, kryddor och tillagning. Häng med på en kulinarisk utsvävning bland hundratals chilisorter, majs i allsköns färger, syrliga drinkar och lär dig mer om landets traditionella specialiteter från Stilla havet, Anderna och Amazonas.


Peru är rikt på råvaror som potatis, fisk, majs och chili i flera olika smaker, färger och varianter. Här kan du välja mellan olika recept på peruansk mat. Ceviche är en fiskrätt.


Boka ditt hotell nära Globen.

Min kille är ju från Peru så vi har några favorit restauranger med just Peruansk mat. Dock fick den nya Tumi kritik, maten höll inte samma mått samt att alkoholtillstånd saknades. Därmed serverades exempelvis inte nationalcoctailen Pisco Sour nåt mer. Peruansk mat är som den är och den som inte gillar det får finna sig i det, jag tycker inte om rotmos men tänker inte ändra den för det!


Nico Vera är en peruansk kock och Pisco mixare baserad i San Francisco, Kalifornien, där han främjar peruansk mat och kultur genom middagar och cocktail klasser. Du hittar hans recept och evenemangs kalender på hans blogg, Pisco Trail. Här serveras mat sju dagar i veckan, både lunch och middag. Från att vara en maträtt i Peru har cebiche utvecklats till ett koncept och en matkultur som spridit sig världen över och nu kan du äta traditionell peruansk mat på äkta råvaror även i Hornstull. Vi erbjuder catering till Dig eller Ditt företag - till kick-off,.


Perus nationalrätt ceviche är mest känd i Peru för att tillagas med färsk vit fisk och diverse skaldjur, som sedan marineras med färskpressad limejuice och kryddas med koriander, salt, röd lök och peruansk röd chilifrukt. Förhöj arenaupplevelsen med en bit mat innan konserten eller matchen! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker.


För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är Ericsson Globe en kontantfri arena - endast kortbetalning fungerar. Ett stenkast från t-bana Globen. Det är här det händer. Den Peruanska maten håller en mycket hög internationell klass, och variationen är stor.


Här presenteras en rad inspirationsrätter från Peru, som har mycket att erbjuda i gastronomiskt väg. Recept 1: Chicha morada (majsdryck på svart majs) Man ska ju börja med det bästa och då får det bli majsdrycken som är nästan svart och som bara måste upplevas!

Franjo beställer vissa råvaror från Peru, men får ofta improvisera eftersom peruansk mat ännu ligger i sin linda i Sverige. Något som kommer att ändras, enligt många trendrapporter. Il Conte Globen är nummer tre i restaurangkedjan och lokalen rymmer upp till 1gäster. Lunch och evenemangsuppladdning.


Du har till exempel promenadavstånd till tre tunnelbanestationer, ett fyrtiotal busslinjer och Tvärbanan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg