onsdag 31 augusti 2016

Singellivet

Gustav grubblar, och Amanda träffar sin gamla flört. Dennis ska på dubbeldejt. Och Nancy ska på sin första riktiga dejt med en tjej. Josefine skålar för singellivet , men får tråkiga nyheter.


En tjej stöter på Maria. Hur är det att leva singellivet i Sverige idag? Kanske är det enklare än någonsin att via olika dejting-sajter eller appar swipea höger eller vänster för att hitta den stora och passionerade kärleken, för livet eller åtminstone för en natt. Det är bevisat att de som lever i medelåldern utan partner och barn också är de som är allra lyckligast. Du äter mindre som singel än vad du gör i ett partnerskap.


Benjamins avslöjande om singellivet efter uppbrottet. Dagens toppnyheter inom nöjesvärlden. Det bekräftar artisten till Expressen i samband med nya versionen av låten ”I’ll be.


Singellivet

Nu har den nyblivna singeln tagit ytterligare ett livsbeslut – som påverkar mamma Pernilla Wahlgren. Singel och njuter av livet. Lotta Engberg har kommit till en punkt i livet då allt känns rätt. Och Jakob, han har ju alltid varit lite knepig. En del av mig känner igen känslorna från singellivet och den perioden jag försökte träffa den rätta.


Det där ni vet kring hur man noterade alla förändringar i beteende hos den man dejtade. Ofta kanske man övertolkade beteenden, men ingen rök utan eld som man brukar säga. Ett ändrat beteende betyder ju i regel nånting. I en artikel på sajten Popsugar har man listat tre anledningar till varför just singellivet är bättre för hälsan än att leva i ett parförhållande.


Sångerskan behöver inte mer. Unsubscribe from Hampus Hedström? Hon är numera gift och tvåbarnsmor men skriver en hel del inlägg om sitt singelliv och tankar om singellivet.


SINGEL-LIVET Hampus Hedström. Alla har vi olika anledningar till varför vi inte har en partner, och det kan vara bra att känna till. Men frågan är fel ställd. Med deppa inte – nu förgyller vi hösten med en härlig guldhelg. Nyligen ställdes frågan när medlemmarna tycker att den bästa årstiden att vara singel på är.


Singellivet

Vera börjar närma sig sin 40-årsdag och har tröttnat på singellivet och längtar efter den stora. Som singel finns det inget som håller dig från att bara packa väskan och dra utomlands – och du behöver aldrig vänta på din favoritserie. Det handlar i stället om olika stadier.


Sex and the city-författaren Candace Bushnell tröttnade på alla fördomar om singellivet efter 50. Nu jobbar hon på en ny tv-serie med avstamp just där. Kan inte begripa varför alla lyckas utom jag.


Jag har varit singel nu i snart år och är så less på det att jag snart inte vet vad jag ska ta mig till. Sedan uppbrottet med Joachim har Pernilla varit i stort sett singel. I Wahlgrens värld har vi sett henne testat på blinddate och Tinder, dock utan någon större framgång. Politiska uttalanden som det Ebba Busch Thor gjorde i helgen, där hon gång på gång framhöll långvariga sunda relationer som den optimala livsstilen som ska främjas av samhället, fungerar som sten på börda i ett samhälle som redan ser singellivet som ett misslyckande”, skriver Charlotta Rexmark.


Då passar den här serien perfekt. Bland annat vill jag försöka ta död på den gamla klichén om att killar och tjejer inte kan vara vänner. Jag har flera killkompisar och det är något som jag har filmat. Fredrik Lindström är ensamstående pappa till tre barn.


Försök att överleva en vanlig dagislämning med någon form av mänsklig dignitet i behåll, säger han. Varje dag proppas vi fulla av skönhetsideal, hur man ska se ut och vad som är snyggt eller sexigt. Och ja, på så vis kanske det inte är så konstigt att vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg