torsdag 18 augusti 2016

Medryttare hästnet

Medryttare hästnet

Vår ide eget lager med snabba leveranser till bästa pris. Nordens största marknadsplats inom ridning och hästsport. Gratis annonsering med över två miljoner besök per månad.


Här kan du gratis annonsera efter medryttare , medryttarhästar, fodervärdar och skötare i hela Sverige. För att kunna ta del av alla funktioner på sidan måste du skapa ett konto. Klicka här för att skapa ett nytt konto. Hans egen favorit är helt klart en långtur i skogen!


Vi söker helst någon som är över 15år och gärna kan komma ut minst två dagar. Om du känner att du vill rida mer, lära dig mer och utvecklas fortare inom ridningen, utan att ha möjlighet till en egen häst, kan du bli en medryttare. Som medryttare hjälper man medryttarhästens ägare att rida hästen, när ägaren inte har tid eller lust. Vad är viktigt att tänka på när man blir.


Medryttare hästnet

Fundera på varför och var just du vill bli medryttare. Ansvar och avtal som medryttare. Att vara medryttare är ett bra sätt att få prova på att ta ansvar för en egen häst. Alla hästägare har olika krav på sina medryttare , oftast beroende på hästtyp. Gör ett tydligt avtal med hästägaren där det tydligt framkommer vad som gäller.


Ur hästägarens perspektiv kan det vara bra att ha en eller flera medryttare. Hippson Market (hippsonmarket.se) är en svensk köp- och säljtjänst för hästar och prylar. Nov: Vuxen medryttare sökes. Jag söker en vuxen medryttare till Sham till gånger i veckan. Allround: 500: 1: 150: Oct: sto på drottningholm söker.


Annonsen finns inte kvar. Vi hoppas du letar vidare för att hitta det du söker! Om rätt person dyker upp söker jag medryttare till min Qesaco dag i veckan och extra vid behov.


Bussförbindelse finns med 800m promenad till stallet. Du skall vara år eller äldre. Vi står min ifrån säve, i närheten av stall gunnesby.


Sace är en kille som alltid vill göra rätt, han älskar skogen och är väldigt pigg och glad. Bimlis söker efter en liten medryttare med hästvana föräldrar. Hur gullig får man vara? Finns tillgång till ridbana och fina uteridvägar. Stallet ligger i Angarn, Vallentuna.


Sveriges nya annonstorg för allt inom häst- och ridsport. Köp, byt, sälj och efterlys tillbehör, stallplatser, medryttare och självklart, hästar. Han står i ett mysigt stall mellan Enköping och Grillby med många fina ridvägar.


Medryttare hästnet

Medryttare sökes till en super snäll valack på 1i mkh. Blocket mm är tips på hemsidor där du kan annonsera! Har dock inte varit där så mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg