fredag 19 augusti 2016

Bonde söker fru 2015

Då ska du självklart söka ! Marcus Andersson, 3 köttbonde, Odensbacken. Stefan är år och bor i Hassela där han arbetar som köttbonde. Stefan skrattar mycket, är passionerad och romantisk och älskar allt som har med 50-talet att göra. Han har en son på år.


Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 12.

Vi får även reda på hur det kändes för Jimmy att släppa jobbet på gården och hur romantisk resan till Alperna faktiskt blev. Efter det bestämde dig Thilde för att börja dejta tjejer. Bland årets kärlekskranka deltagare finns bland annat en 22-årig bonde som anordnat getyoga hemma på gården. Längtar du efter den stora kärleken?


Efter några år som singel längtar han efter den stora kärleken: en driven och målmedveten tjej som precis som honom gillar att leva ett aktivt liv på landet. Drömmen är att hitta den rätta att bilda familj med och bygga sitt drömhus på familjens ägor. Det var känslosamma slutdejter för bönderna.


Alexander och Madeleine gästar studion och berättar om dramatiken som gjorde att deras resa nästan inte blev av. För Uffe är valet redan klart medan Mattias har fått känslor för båda tjejerna.

Linda kommer och tar tempen på bönderna och försöker ta reda på hur det gått med kärleken. Sedan väntar Mattias sista val. Det blir en intensiv dag med en hel del pirr i magen, pinsamma tystnader och röda kinder när Erik, Beatrice, Ingvar och Rolf genomför sina speed-dejter. Varje bonde måste träffa tio potentiella partners och vissa flörtar mer än andra. Programmet produceras av Fremantle, redigeras av Badabing och ger ensamma svenska singelbönder chansen att få träffa olika potentiella partner, för att senare försöka hitta sin rätta bland dessa.


Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Det blev ett par passionerade veckor för Daniel Johansson, 3 i somras men nu är bonden åter själv med älgarna. Den snygge bonden föll pladask för trebarnsmamman Alexandra Sandström, 2 från Östersund. Till en början kände hon likadant – men långdistansen blev för kämpig. Hos Aftonbladet finner du alltid de senaste nyheterna kring deltagarna i TV4:s tionde säsong av det populära dating.


Och bonden tycks gå hem hos brevskrivarna – för dejtandet har lett både till flörtande och kyssar. Men tv- bonden har inte alltid sett likadan ut. I programmet beskriver de sin brinnande kärlek men tyvärr gjorde paret slut tidigare i år. Något som Erica gick ut med på sin Instagram. Aldrig i livet”, svarade jag.


Det gick några minuter, och hon sa: ”Jag måste visa dig den här killen i alla fall”. Fyra singelbönder hoppas hitta kärleken i årets säsong – läs om dem här! Dessutom avslöjar vi vilka tre bönder som deltar i webb-serien Kärlek åt alla.

I veckans avsnitt får tre av fyra bönder en kyss – sedan uppstår friktion mellan köttbonden Jimmy Olofsson och hans brevskrivare. Kommer du ihåg vad som hänt i de andra säsongerna? Klicka här och testa dig själv! Bakre raden frv: Jimmy (köttbonde från Ankarvattnet), Linda Lindorff, programledare, Pelle (Mjölkbonde från Söderhamn).


Men enligt en källa med insyn lever en av årets bönder redan i en relation. Jag kan säga så här: alla bönder som är med i programmet längtar efter kärlek, säger TV4:s presskontakt Åsa Örtengren. En bonde som presenterades i våras men nu lyser med sin frånvaro är häst- och nötbonden Jennie från Skultuna.


Bildkälla: Stella Pictures. Unga bonden Erik Ohlsson, 2 från Edsbyn fick snabbt en plats i tittarnas hjärtan. Det här är så kul och otroligt inspirerande så klart för både bönder och mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg