måndag 29 augusti 2016

Disana jacka

Disana jacka

En härlig, helt ekologisk ull jacka i filtad kokt ull. Väldigt varm och tjock jacka med bomullsfoder perfekt för vardag och friluftsliv. Alla Disanas produkter är ekologiska, giftfria, av hög kvalitet och har tillverkats på ett schysst, etiskt och klimatsmart sätt i Tyskland. Kläderna tillverkas i Tyskland. Den ekologiska merino-ullen kommer från Argentina (Pantagonia) och är garanterat mulesing-fri.


Disana jacka

Jacka i 1 ekologisk filtad ull. En varm ulljacka med stor mysig luva, förlängt ryggstycke och fickor framtill. Knappar av naturmaterial (tagua nötter). Luvan, axel och nackpartiet är fodrade med mjuk ekobomull. Jackan finns i färgerna rö brun, blå, marinblå, puder-rosa, senapsgul, grå, mörkgrå och lila.


Disana är medlem i och en av grundare av IVN och alla produkter är GOTS-certifierade. Jackan är varm och fungerar hela vintern med extra lager ull undertill, eller utan mellanlager under höst och vår. Disana är ett familjeföretag i Syd-Tyskland med mer än år i branchen. Jackan har luva, förlängt ryggstycke som går ner en bit över rumpan samt knappar av taguanötter.


Luva, axlar och nackparti är fodrade med ekologisk bomull. GOTS-certifierad Ull Beanie-Mössa Modern beanie mössa i varm 1 ekologisk merinoull från det tyska märket Disana. Ekologisk Ullmössa Beanie, Grå-Natur - Disana. Barnstorlekar i mössor mäts i centimeter och anger huvudets omkrets på barnet.


Går utmärkt att kombinera med våra andra produkter från Disana. Köp Disana online eller besök vårt showroom i Karlskrona Sverige. Jedes Baby benötigt Windeln warum also nicht biologisch unbedenkliche.


Die Molton Einlage von Disana wird zu einem Steg gelegt so wirkt sie sehr saugfähig in der Höschenwindel. Här kan du beställa och köpa bl. Fri frakt över 5kr!


Boiled wool is soft and light, so it is very comfortable for babies to wear. Disana overall SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Mysig luva och rymliga fickor för alla små skatter som ditt barn hittar på era utflykter. Stora knappar av naturmaterial (tagua-nötter) gör det enkelt för barnet att ta jackan av och på. Alla våra kläder är GOTS-certifierade.


Disana jacka

Lägg till i önskelistan. Bästa varma sköna jackan! Valkad jacka i ekologisk ull från Disana …. Jämför och köp Jackor för Bebisar online på ShopAlike - Upptäck ett stort utbud kläder inom de senaste trenderna, vi har jackor, regnkläder, overaller och. Alla kläder från Disana , Engel, Cosilana, Reiff med flera är både obehandlade och certifierade enligt GOTS och IVN vilket säkrar att hela produktionen är ekologisk och giftfri.


Storlekarna är normala till rymliga. Du finner storlekstabell och anvisningar i produktbeskrivningen vid varje jacka. Ett skönt plagg att värma de allra minsta barnen i är en ullfleecoverall från Disana. Overallen är mjuk och skön.


Den har huva samt är omlottsydd i ärm- och benavslut vilket gör att det går att stänga till om händer och fötter. Det är extra praktiskt om du bär till barn i bärsjal eller ergonomisk bärsele. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Banyak banget pemilih yg ada di Negara Kota Vatikan. Allt från mjuka sköna ullunderställ till värmande skyddande kläder i såväl natur- som funktionsmaterial från Mini a ture, Disana , Troll och Stonzwear.


Allt för att ditt barn skall kunna hålla sig torr och varm, slippa frysa och också kunna röra sig och leka fritt i de flesta väderlekar från höst till vår. Mjuk grå stickad omlottkofta för baby från Disana. Omlott fästningen på framsidan gör att jackan är lätt att ta på när ditt barn ligger ner. Jackan har knappar på utsidan och remmar för att knyta på insidan som hjälper att hålla jackan på plats. Ingen knapp kommer i vägen när ditt barn ligger på magen eller kryper eller leker.


Med en jacka från Benetton och ett par varma vantar för ditt barn är det alltid varmt och skönt, även i femton graders kyla. Vinterstövlar, mössor och halsdukar hittar du också här på ShopAlike. För dina barn är det viktigast att gilla modellen och färgen på sin jacka , men för dig som föralder är det mer av en pragmatisk sak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg