onsdag 24 augusti 2016

Doslock med skruv

Oavsett vilket slags elarbete som du ska utföra så ska du alltid börja med att stänga av strömmen. Dra ur stickproppen om det är en apparat du tänker arbeta med. Rör elarbetet delar av den fasta installationen som takarmatur, vägguttag eller strömbrytare, ska du avlägsna propparna (säkringarna) eller slå av huvudströmbrytaren.


Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter.

Doslock med ledningsuttag. Skicka iväg din beställning nu och vi har dina varor klara. Fastsättning med skruv. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.


Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. För skruv - eller snäppfastsättning. Köpinformation, leverans och returer.


Du har alltid upp till dagars ångerrätt eller öppet köp.

Elen är utbytt gissningsvis på 70-talet, och som kopplingsdosor används en modell med mm diameter och som har doslock med metallfjäder. De flesta av de gamla locken har hamnat i soporna vid senaste renoveringen då de var övermålade och skamfilade. Fyrkantigt täcklock för minidosa med måtten 62x62mm.


Skruvavstånd 38mm för Mskruv. Täcklock för apparatdosor. Passar till apparatdosor. Bor i ett 30-talshus med i källartaket gammaldags rördragning med metallrör och på några ställen utanpåliggande dosor. Genom att vrida locket grader går det att ta bort.


På två ställen saknas locken, någon som vet om dessa går att nyanskaffa? Shoppa DOSLOCK KDL-U till återförsäljarpriser hos Selga - din elgrossist. Handla DOSLOCK KDL-till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist. Med utlopp för ledning, kombi skruv -, snäppfastsättning. Jättefint, enkelt, stabilt.


Kanten bakom utsidan gjorde att det inte passade, men det är OK. Kompletteringsdosa för skivväggar med upp till mm skivtjocklek, att användas tillsammans med VP-rör. ENSTO DOSLOCK KFL FÖR KOPPLINGSDOSA (SNÄPPLOCK) Snäppfastsatt Ø 10 KFL, kopplingsdosa.


På baksidan finns markering där man kan göra hål för skruvar om man så önskar.

Dosclips För fastsättning av nya insatser i gamla apparatdosor som saknar skruv och fästring. Fördelen är att du slipper arbeta med skruv. Förnyar gamla apparatdosor utan infästning till. Vitt doslock för apparatdosa med snäppfäste.


Vitt armatursdoslock ojordad (2-pol) med krok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg