fredag 26 augusti 2016

Bangkok nattliv

Utbudet i staden är enormt och det finns verkligen något för alla smaker. När solen går ner vet Bangkok mycket väl hur man har en riktigt trevlig kväll. Bangkok är en stad ökänd för sitt vilda nattliv och livliga barer. Klubbar, krogar och tavernor lyser upp gatorna, bubblande av aktivitet och festprissar fröjdas åt överflödet av rockpubar, jazzkaféer och eleganta lounger. Ett annat populärt och kanske det mest kändaste stället för sitt nattliv är Patpong.


Bangkok nattliv

Bangkok har ett av världens absolut hetaste nattliv med en variationsrikedom utöver det vanliga. Här i Bangkok hittar du allt från super trendiga electro klubbar till chillout ställen, salsa klubbar, reggae klubbar och i princip allt du kan tänka dig. Bangkok har, som en metropol värd namnet bör, ett mångsidigt utbud vad gäller nattliv. Barer, discos, klubbar, lounger etc. Bangkok : guide till klubbar, pubar och klubbar i Bangkok för att dansa och dricka.


Levels, The Club at Koi, det Road och andra klubbar i Bangkok. Bästa barerna i Bangkok hittar du här. Silom Road är kanske det mest gaytäta området i Bangkok.


Bangkok nattliv

På DJ Station är det procent killar, thai och väster­länningar blandat, som dansar till klubbhits. Partyfrekvensen är hög, ungefär lika hög som testosteronhalten på det svettiga podiet där många dansar och som överblickar dansgolvet. Fantastiska Erbjudanden i Bangkok. Bangkok anses vara en stad av änglar, vibrerande nattliv , panoramautsikt över Chao Phraya River, nattmarkna Golden Mountain, runt staden är speciella platser att besöka. Problemet är tung trafik som vi inte kan besöka?


Från utsidan ser det här stället inte mycket ut för världen, men väl inne väntar en helt annan värld. En fartfylld kväll på ”Saxen” eller på Brown Sugar har varit en klassiker i många år i Bangkok. Det finns flera som ni vet men vi har valt de som vi gillar. Vi testar vidare på de andra.


Bangkok nattliv

Några bilder: Tyvärr dog en till efter nattens oroligheter. Nu hoppas vi på att de röda lägger ner och drar hem på måndag. Så blir det förstås när man talar om en huvudstad med flera miljoner invånare som hela tiden besöks av turister.


Man måste vara medveten om vilken typ av distrikt som man beger sig till då man vill uppleva Bangkoks nattliv. Love letters to Bangkok bar girls and their revealing interviews. Nattliv i Thailand med barer, gogo och diskotek. Includes pages of color photographs. Man brukar känna igen svenska turister i Bangkok.


De klär sig i linne, shorts och badtofflor, säger han och berättar att många svenskar inte fattar att man måste klä upp sig och att thailändarna ser ner på slafsigt klädda utlänningar. Vi rekommenderar även hotellsökmotorn trivago för att hitta hotell i Bangkok till bästa pris. Sukhumvit Road är en av Bangkoks huvudgator.


Bra kommunikationer gör det lätt att ta sig till andra delar av staden med tunnelbanan MRT och Skytrain BTS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg