tisdag 2 augusti 2016

If försäkring skadeanmälan

Hitta en bra och billig försäkring för just dig med denna gratis jämförelse! Gör din skadeanmälan för bil-, hem-, djur- eller personskada. Vi återkommer med besked nästa vardag.


För att veta vilka kommuner som har olycksfallsförsäkring hos oss, om försäkringen gäller under skoltid eller dygnet runt och hur du går tillväga vid en skada – Läs mer om olycksfall inom förskola och skola. Anmäl skada på bilen och läs om vad du ska göra i olika situationer.

Polisanmäl alltid bilinbrott, stöld och skadegörelse. Här anmäler du bilskador. Din försäkring har varit i kraft vid tidpunkten för skadan. Den person, det fordon eller den egendom som skadats omfattas av försäkringen.


Skadan är ersättningsgill enligt försäkringsvillkoren. Uppgifterna i skadeanmälan är korrekta. Felaktiga uppgifter kan medföra att ersättning inte betalas ut.


If är ett försäkringsbolag för människor, djur, samt små och stora företag.

Om du har barn under år som även har annat boende gäller försäkringen för barnet under den tid det vistas hos dig om ersättning inte kan fås från annan försäkring. När barnet fyller år måste du lägga till honom eller henne som medförsäkrad för att han eller hon ska omfattas av din försäkring. Du får besked — Vi lämnar besked om ersättning, självrisk, vilken verkstad du ska anlita och om du har rätt till hyrbil. Bilen repareras — Verkstaden reparerar din bil med originaldelar. Du hämtar bilen — Verkstaden kontaktar dig när bilen är klar att hämtas.


Kontakta oss på kundservice om dina privata försäkringar. Du kan ringa, mejla eller chatta med oss på vardagar och helger. Få svar på vanliga frågor här. Se närmare anvisningar, om kollisionen orsakade personskador.


Följande krav ska uppfyllas, för att ersättning ska kunna beviljas. Skadeanmälan sänker ännu inte bonusen. Från If får du försäkringar som passar din livssituation. Räkna ut försäkringens pris och köp försäkringarna från Ifs webbutik! Skoda Försäkring är den självklara bilförsäkringen för dig som äger en Skoda, oavsett om du kör Fabia, Octavia eller någon annan modell.


Försäkring för idrottsföreningar I samarbete med Riksidrottsförbundet erbjuder vi en trygg grund för föreningens basbehov. Ni kan komplettera med försäkring för till exempel byggnader.

Din nettleser støtter ikke JavaScript! Du kan göra en skadeanmälan så fort något har hänt. Du behöver med andra ord inte vänta tills du kommer hem från din resa.


Enklast är att anmäla händelsen här på vår webbplats. Du kan anmäla när som helst på dygnet, oavsett var i världen du befinner dig. Du som har en skadad eller förlorad mobil, modem eller surfplatta som är försäkrad genom 3Försäkring, kan enkelt göra skadeanmälan direkt här.


Hanteringen är densamma oavsett om du är privat- eller företagskund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg