onsdag 17 augusti 2016

Godaste parfymen 2016

Fynda dina favoriter eller prova någonting nytt, alltid till ett grymt pris online! Välj från vårt stora utbud. Få nya erbjudanden varje vecka. Hitta din nya favorit från kr! Handla parfymen du vill ha upp till billigare än rekommenderat pris.


Parfymtoppen med populära parfymer från kända varumärken med upp till rabatt.

Här jämför du enkelt populära parfymer från kända varumärken! Miu Miu, Prada, Gucci och Chloé. Säsongens allra finaste och godaste parfymer är äntligen här. ELLE har testat vårens doftfavoriter och nya lanseringar. Oavsett om du behöver parfymen snabbt eller har bra framförhållning är målet att du ska hitta den parfymbutik som passar dig.


Den här parfymen är perfekt för dig som vill ha en fräsch, kvinnlig och diskret doft. Parfymen doftar av granatäpple, magnolia och pion med undertoner av ambra och mysk. Den doftar varken för sött eller för starkt, och du får den dessutom i en fin, lyxig flaska.


Det kostar att lukta gott , och att hitta den perfekta parfymen kan vara svårt - i synnerhet om det är till någon annan.

Att välja parfym är inte alltid helt lätt då det finns väldigt många att välja bland. Vårt tips är att ha flera parfymer hemma för att alltid ha en som passar vid olika tillfällen. Parfymen kostar 3kronor och säljs i särskilt utvalda HM-butiker i Sverige. Julen närmar sig med stormsteg och det är dags att säga hej då till ljusa citrusdofter och istället omfamna en vinterdoft med lite mörkare och tryggare inslag.


Cafés Patrik Hedlund ger oss sina absoluta favoriter bland vinterdofterna. Otrolig god och populär parfym som endast kostar 4kronor här. Giorgio Armani Acqua Di Gio På fjärde plats finner ni en parfym från Armani som har en lätt och fräsch doft av medelhavet.


Paco Rabanne Million. Recension av Hugo Red Edt Känslan som man får av den här doften påminner väldigt mycke om Hugo Boss Orange. Red är mer mogen och inte fullt så insmickrande och de träiga noterna ger ett lite mer elegant intryck. Parfymen firar styrkan och visionen hos Napoleon Bonaparte, och består av en bukett av fruktiga noter, som inkluderar svarta vinbär från Korsika (Napoleons födelseplats), italiensk bergamott, franskt äpple och kunglig ananas. Parfymtopplistan uppdateras varje månad så att ingen populär parfym glöms bort.


Ska du köpa parfym på nätet som bevisligen doftar gott då så många köper dem har du hittat helt rätt för här finns de bästa parfymerna online. Godaste Parfymen På En Kille! Personligen finns de skitmånga men nummer blir nog Giorgio Armani ( tror jag det stavas :-).


För ett tag sen skrev jag om att älskaren R är inne i någon slags paj-period – han vill ha paj, alltså quiche, flera gånger i veckan om han får. Det är till jag som lagar middagen här hemma ( han fixar frukost av gångerna, och diskar ), och jag gillar att laga mat. Ny topplista med aktuella expertbetyg: Röda viner 101–2kr, som finns på Systembolaget.

Det här är en av mina absoluta favoriter. Den är blommig och fräsch, underbar helt enkelt. Jag tycker också om flaskan som är vacker. Jag kan bara klaga på det att den här parfymen inte håller så länge på min hu jag hade önskat att man hade känt doften lite längre. Parfymen har en mycket attraktiv och sensuell och manlig doft.


Dessutom kommer parfymen i en riktigt cool och maskulin flaska. Jag heter Madeleine och ligger bakom Landleys kök som idag är en av Sveriges största matbloggar. Här bjuder jag på goda recept, mat- och vintips samt inspiration och smarta knep till köket.


Med bloggen hoppas jag kunna hjälpa dig att laga enklare vardagsmat såväl som annorlunda recept till helg och fest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg