fredag 5 augusti 2016

Happy happy förhandling

Happy happy förhandling

Då skulle din livskvalitet som chef höjas betydligt. Tänker du happy - happy , istället för win-win när du förhandlar? Förmodligen har du fått lära dig att båda parter ska känna win-win, när förhandlingen är klar. Men tänk om inte det stämmer?


En av världens främsta forskare på förhandling , Lars-Johan Åge, vänder i detta avsnitt upp och ner på hela win-win tanken. Med sin femstegsmodell presenterar förhandlingsexperten Lars-Johan Åge ett unikt och effektivt sätt att få gehör för tankar och åsikter, öka livskvalitén och nå framgång. Där det gamla win-win maximerar vinsten vid varje tillfälle siktar happy - happy på framtiden och en fortsatt god relation. Vi kallar det att komma överens, och det är målet med varje förhandling – både i yrkeslivet och privat.


Lars-Johan Åge är ekonomie doktor från Handelshögskolan i Stockholm, utbildad i förhandling på Harvard Law School i USA och listad i Dagens Industri som en av Sveriges populäraste föreläsare. Han utmanar åhörarna att eftersträva ” happy happy ” snarare än ”win win”. HAPPY thighs är ett kroppspositivt företag som hyllar alla kvinnors kroppar. Alla kroppar är fantastiska och duger precis som de är! Vi vill att alla kvinnor ska känna sig bekväma i sina kroppar och kläder, även när det är sommar och varmt, då värme och friktion kan skapa skavsår när låren gnuggas mot varandra.


Happy happy förhandling

Vi är en ung fräsch fläkt i den något mossiga profilbranschen. Våra produkter är stilsäkra och håller toppkvalité. Alla i klassen arbetar med A-texterna och sedan individualiseras arbetet i klassen utifrån kunskap och intresse.


Menyer, öppettider, evenemang och annat. Med tydliga och konkreta mål blir eleverna medvetna om sin egen språkutveckling. Det är lätt för dig som lärare att individanpassa, och att motivera varje elev i sitt lärande. Verksamhetsbeskrivningen för.


Johnsson AB:Bolaget skall driva färghandelsrörelse, väg- och godstransporter samt därmed förenlig verksamhet. Our mission is to nurture and release the most powerful force we know – a great idea. By marrying a far-sighted strategy with smart. Happy – sätter varje elev i centrum. Vilken färg är din favvis?


Genom att samarbeta med de mest gröna och innovativa fabrikerna i Indien kan vi vakna med ett leende på våra läppar, för vi vet att vi gör vår del för att skapa hållbara plagg och låta vår jord vara den vackra plats som vi tycker att den är. Vi har en passion för det vi serverar. Besök oss på C4-shopping och upplev en resa genom det traditionella italienska köket. Vår vision är att låta vuxna och barn få känna den oerhörda glädjen i att skapa med sina händer. New Year Images in HD for free.


Happy happy förhandling

HD to 4K quality, available for free! Skäm bort någon du tycker om, upplev något tillsammans eller passa på att unna dig själv. Fantastiska upplevelser skapar oförglömliga minnen. Upplevelsepresenter är personliga, omtänksamma och passar till alla.


Nu byter jag plattform!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg