måndag 29 augusti 2016

Spotlight skena tak

Stort utbud av spotlights i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Spotlights från 7kr. Beställ direkt på Bygghemma. Plannjas ambition är att skapa bättre byggnader.


Kostnadsfri inspektion!

En spotskena kan med fördel användas i exempelvis hall och kök. Byggbara skensystem med belysning är enkla att montera och vinkla i ett hörn om man vill det. Visa upp dina rum och favoritsaker med vårt stora utbud av LED-takspotlights. Med justerbara takspotlights kan du rikta ljuset precis som du vill ha det och lägga. Det finns många variationer och olika typer av spotlights.


Det vanligaste och enklaste alternativet är en fast armatur som monteras i takkroken, men ett smidigt och flexibelt alternativ är spotlights på skena. Vi listar marknadens bästa spotlights för 3-fas skenor samt skensystem. En takspotlight är enkel att placera och rikta dit du vill.

Vi har ett brett urval av spotlights för tak med olika antal lampor och i olika form och material från välkända leverantörer. Köp en spotlight tak hos Elon. Med dessa skensystem för spotlights av 1-fas-typ blir montaget av spotlights i taket snyggt och enkelt. Tak i offentliga miljöer, mässor, butiker, hotell, restauranger, privata hem med flera är alla exempel på platser som använder LED spottar i sin belysning.


Bland annat tack vare att de inte blir så varma och är energisnåla blir LED-alternativet allt populärare för spotlights eller downlights. En led spotlight kan ge bra arbetsbelysning, men också användas för att skapa effektljus genom att punktbelysa. Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss. Handla smidigt direkt i webshopen!


I en spotlight - skena har spotlights monterats fast i en stomme som i sig monteras på samma sätt som en vanlig taklampa. Lamporna kan riktas åt olika håll för bästa ljusspridning. Hos Bygghemma hittar du olika varianter av skenor med olika antal spotlights för att passa i ditt hem. Vi hjälper kunder över hela Sverige med professionell LED-belysning. Läs mer om hur Xcen kan hjälpa er med belysning till ert projekt och se vårt sortiment av LED spotlights på skena.


Downlights från Ecolite till husets alla tak ! Denna spotlight är en stilren och lättinstallerad armatur, den är dimbar och med sin höga IP klass fungerar den till husets alla tak. Köp till frontring i svart, aluminium eller mässing för att ändra utseende och färg!

Låga priser Snabba leveranser Hög servicenivå. Skensystemet är perfekt för projekt- och specialljussättning. Har du tjusig stuckatur i taket ? Prova att rikta en lampa uppåt för att se vilken rymd och vilka härliga skuggor det skapar. Med hjälp av välplacerade ljuskällor undviker du mörka hörn och skapar istället ett dynamiskt hem med mysig atmosfär. Vilka olika typer av spotlights finns det?


Du kan med hög precision rikta ljuset mot ett önskat område. Ena änden ansluts till 230V och sen får alla spotlights som ansluts, ström från skenan. De ansluts då via en adapter. Skenorna kan monteras dikt mot tak , nedpendlas på stång eller wire, eller monteras infällt.


Belysningsskenor och kontaktskenor är ett av de smidigaste sätten att skapa en flexibel belysningmiljö. I en 3-fas skena får man enkelt stycken tändningar och kan på så sätt skapa unika belysningsscenarion. Passar perfekt i butik, på kontor och numera även i hemmiljö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg