fredag 26 augusti 2016

Romantiska små lappar

Men det betyder inte att du måste skriva långa kärleksromaner till din partner varje dag – det är de små romantiska gesterna som ger störst effekt. Foto: Unsplash Här är idéer på saker du kan göra för och med din partner för att behålla gnistan i vardagen och som får er att bli nykära igen. En burk med piller som innehåller små lappar. Du skriver lapparna själv och lägger i – alltså blir det cirka 1kärleksförklaringar i en och samma burk.


Här köper du den (reklamlänk via Adtraction).

Med Krama Mig´s romantiska tips har du stor chans till få en romantisk kväll tillsammans med din älskade partner på ett naturligt och avkopplande sätt. Och att du kommer ihåg små överenskommelser och genomför dem tillsammans. Det kan vara gosedjuret du fick av din partner på ert första tivolibesök, en snäcka från medelhavet som minne från semestern och så vidare. Kanske är det för att de här små sakerna är oplanerade och spontana som de känns som allra mest romantiska – de är bara baserade på känslor i stunden.


Eller när man vaknar och kliver in i köket och möts av en lapp med ett personligt kärleks meddelande. Små romantiska men oväntade saker som förgyller tillvaron. Så var kreativ och försök att göra er vardag lite mer romantisk det behöver inte kosta mer än ti tanke,humor och kärlek.

Som vanligt minns jag inte riktigt vad som sades, men den där frågan fastnade. Romantik i Stockholm ! Vad är det mest romantiska du har gjort? Satt svinlänge och funderade. Jag är väldigt mycket en ”åh, en blomma TILL MIG?


Gillar att sätta små lappar där folk kan hitta och bli glada. Jag dekorerade sen min burk med att rita ett gulligt par på en lapp som jag sedan limmade på burken och på lappen stod det också vad de vita lapparna innehöll (minnen), de röda lapparna (vad som gjorde att jag älskade honom) och sen de gula lapparna där jag hade skrivit ner små fraser från låtar som vi brukade lyssna tillsammans på. Men ni vet hur det är med japaner, om de ser något som är mysigt så börjar de genast arbeta för att göra det ännu mera mysigt.


Därav denna glasburk med piller för hemliga lappar. Små smyckade plastpiller du kan öppna, och vad finns där? Jo, en liten liten lapp som du kan skriva rara ord på. Köp post-it lappar och skriv korta kärleksförklaringar på dem.


Tänk vad mysigt att hitta ett kärleksbrev från sin älskling i lunchlådan eller i kavajfickan. Lägg dem där han minst anar det. Men använd inte alla på en gång, då kan det bli lite mycket kanske.


Rosor och choklad i all ära – ibland är det kul med lite mer fantasifulla gester.

Här är kärleksförklaringar som är lika nytänkande som de är romantiska. Vad gör man åt sin kille som är totalt oromantisk? Jag tycker det är mysigt med att få små gulliga lappar ,. Både att dela med sig av poesi och personliga tankar är ofta uppskattade romantiska upplevelser. Hemliga lappar och brev. Skriv några fina, handskrivna brev och lämna dem där din partner kan hitta dem.


Du kan även göra något extra med breven, kanske lämna en liten godisbit eller en fin bild på er två. Tips: Lämna små lappar med alla anledningar till varför du älskar din partner. Små lappar för själen. Gör ett fotoalbum om er tid ihop.


Jag blev så glad att jag just dessa dök upp i röran. Annat romantiskt:lägga små lappar. Det må vara vanligt men det ovanliga här är MÄNGDEN av lappar.


Gärna små och på ställen såsom i frysen, skolböcker, på datorskrivbordet, korken på linsvätskan… Pyttesmålappar med personliga meddelanden på många, många och gärna (o)vanliga platser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg