onsdag 6 september 2017

Parterapi östermalm

Leg psykolog som hjälpt tusentals individer, par och familjer att må bättre. Sök hjälp vid stress, ångest, depression och relationsproblem. Denna text utarbetades ursprungligen som led i ett projekt, där experter från olika EU-länder utvalda av EU-kommissionen utarbetade webplatsen Web4health. Många äktenskapsproblem orsakas av bristande kommunikation. Med acceptans menas förmågan att se saker som de är, utan att döma.


Inom ramen för en parterapi betyder det att vi söker förståelse för hur olikheterna mellan er kan leda till konflikter och framkalla och förstärka varandras negativa beteenden och skapa onda cirklar.

Kampen för att förändra den andres beteenden får ofta motsatt. Parsamtal erbjuder bland annat parterapi i Stockholm. Vi är en mottagning specialiserad på familjerådgivning och parsamtal. Kontakta oss för mer info! Vi jobbar med hjälp av de två terapiformerna KBT och IBCT.


Terapihuset är en samtalsterapimottagning som är belägen på Östermalm i Stockholm. Verksamheten bedriver terapi, parterapi och coaching i metoder som Schematerapi, ACT och Psykosynntes Gällande parterapi används Imago och Eft som metoder. Vi på Bättre Relationer erbjuder inte parterapi men vi har däremot en parkurs ni kan göra hemifrån.


Parterapi i Stockholm – En lista.

Legitimerade Psykologer. Psykolog och psykoterapeut är en skyddad titel och en längre utbildningen krävs för att få kalla sig detta. Stadens familjerådgivning i egen regi. Professionell samtalsbehandling vid samlevnadsproblem i par och familjer. Vi erbjuder även samarbetssamtal för separerade.


Vi finns på Artillerigatan på Östermalm i Stockholm. Lämna ett meddelande - vi ringer alltid tillbaka så snart vi kan! Vi har inte själva någon erfarenhet från dessa terapeuter. I parterapi ges möjligheten att få syn på mönster som låst samvaron och upptäcka nya förhållningssätt för att utveckla relationen.


Några arbetar även med tillämpning av affektfokuserad terapi för par och familj. Har ni prövat parterapi eller familjerådgivning och fortfarande upplever att det intima förhållandet som någon av er eller båda längtar efter är det en bra ide att testa att gå till en somatisk (kroppen i fokus) sexolog för relationscoachning. Det kan vara en lösning för dem som stött på utmaningar i sin relation, och behöver stöd för att kunna reda ut negativa samspelsmönster. När du behöver snabb och effektiv hjälp av en psykolog ska du vända dig till AlmaGruppen.


KBT - Kognitiv Beteendeterapi är kärnan i våra behandlingar. Vi håller också i utbildningar för både chefer, ledare och medarbetare som t. KBT terapi stockholm kbt-samtalsterapi kbt-behandling parterapi ätstörningar gå ner i vikt med KBT psykoterapi psykoterapeut drogterapi alkoholterapi alkoholproblem alkoholberoende drogberoende drogmissbruk alkoholmissbruk beroende missbruk sorg sorgbearbetning terapeut kbt city södermalm gamla stan kungsholmen norrmalm östermalm vasastan. I bland kör man fast i en relation och då kan man behöva hjälp att prata med en professionell tredje part om situationen.


Att gå in i parterapi är att starta en viktig process.

För att den ska bli konstruktiv och leda till en positiv och varaktig förändring, krävs en egeninsats av bägge parter i form av ti vilja och engagemang. Jag erbjuder evidensbaserad emotionell fokuserad parterapi (EFT) och psykoterapi centralt i Stockholm. Välkommen att kontakta mig om du har frågor eller vill boka. Birgitta Örjes Svensson är socionom, familjeterapeut och legitimerad psykoterapeut med psykodynamisk inriktning.


Hon har tidigare arbetat som familjerådgivare och har vidareutbildning i sexologi och emotionell fokuserad parterapi (EFT). Birgitta har även mångårig erfarenhet från ungdomsmottagning samt mödravård och gynekologisk mottagning. Terapin inleds med en utforskande del där man går igenom problem- och konfliktområden men också parets gemensamma styrkor och historia. Du kan tala Svenska, P. Teresa Allzén, psykolog, hypnosterapeut, lärare och handledare Under mina år i yrket har jag utbildat mig i olika metoder (hypnos, symboldrama, kroppspsykoterapi, bildterapi, mindfulness) förutom analytisk psykoterapi.


Min strävan är att anpassa metodvalet till problem och behov hos personen jag möter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg