fredag 22 september 2017

Doka valvform

Doka -valvforms-system övertygar genom mångsidighet och anpassningsförmåga till de mest skilda byggprojekt. Stora eller små, enkla eller komplexa valvytor – med Doka arbetar du alltid på den säkra sidan. För varje byggprojekt och varje krav har du tillgång till formsystem och -komponenter. Doka -valvkantsklämma Den snabba och enkla systemlösningen för formning av valvkant erbjuder nu ännu mer säkerhet vid valvkanten och hög flexibilitet genom olika möjligheter för infästning, formning och säkerhet. Med beprövad toppkvalitet svarar Doka -skivor, träbalk Htop och valvstämpen Eurex top för tillförlitlighet och den välkända långa livslängden.


Dokadek – med eller utan sänkhuvud: valvformens evolution.

Genom den böjstyva anslutningen till överkonstruktionen ökar bärförmåga hos stämpen Eurex top med vardera kN: vid valvstämpen Eurex top från kN till kN och vid valvstämpen Eurex top från kN till kN. Doka erbjuder ett stort program med beprövade väggformar för alla situationer på ditt bygge, användningsområden och krav på betongytan. Dokaflex tec är ett handsystem för traditionell valvgjutning, bestående av Itec kompositbalk, Htop träbalk, So-skiva och Eurex top valvstämp. Stabiliteten och bärförmågan för samtliga kompo-nenter och enheter måste säkerställas under alla byggfaser!


Finns med eller utan sänkhuvud. DUO Väggform - Valvform - Pelarform. Det universella och lätta systemet för formsättning av väggar, pelare och valv.


Doka har kontor och logistikanläggningar på mer än 1platser fördelade i över länder.

Dokaflex 1-2-valvform är ett handmonterat stämpsystem med inbyggt system för montage av valv och balkar. Doka är en av världens största leverantörer och tillverkare av formsystem för alla typer av platsgjutna betongkonstruktioner. Doka Sverige och vi har huvudkontor och lager i Uddevalla, Bohuslän. Idag finns moderna IT- verktyg för automatisk formplanering med vars hjälp man från givna förutsättningar kan hitta lämpligt formsystem.


För utförligare information och rådgivning, ta kontakt med någon av de ledande formleverantörerna i Sverige: Doka , Harsco eller Peri. En av principerna för våra formsystem är i praktiken utprövade komponenter. Doka -systemkomponenter är utformade för att ge lång livsläng bästa ekonomi och största möjliga säkerhet på arbetsplatsen.


Detta används vanligast som valvform , se figur 2-3. Figur 2-Principskiss bärande form. Den utgörs av horisontella strävor som tar upp de horisontella krafterna, se figur 2-4.


Doka väggform, Doka valvform , Doka klätterform, Doka formtillbehör, Doka stämptorn, Doka säkerhetssystem, Doka servicetjänster. Vi arbetar med hållbara lösningar och strävar efter att vara en branschledare inom innovation, kvalitet och säkerhet. Valvform , i ByggfaktaDocu, din källa till marknadens byggprodukter och tillverkare. Vi har produkter för alla typer av formar, bärande och stödjande för vägg, valv och anläggning, med näst intill oändliga kombinationsmöjligheter. Välkommen till PERI Sverige AB.


PERI erbjuder marknadsledande form- och ställningssystem, tjänster och plywood. Vi är en pålitlig partner för hela byggprocessen.

Doka Norge AS Högsta produktkvalitet för lång användningstid Doka har mer än års kompetens inom tillverkning av kvalitativt högklassiga formsystem och ger dig därigenom ett smidigt formningsarbete utan kostbara stilleståndstider. Besökte Platinan i Göteborg för att se hur det går för våra klätterformar. Mer information kommer inom kort. Några av de största inom form är PERI-form, Doka , Harsco (tidigare Hünnebeck) och den svenska leverantören P-form. Oftast är företagens formar snarliga med olika detaljlösningar som är avgörande för monteringstiden och kvalitet.


Gemensamt för formarna är att de fixerar en skiva med någon form av metall eller träställning. The flexible girder slab formwork for all ground plans and slab thicknesses up to 1. High-quality plywood for almost any type of application. VT 20K Girder The K girder with the optimum protection at the girder ends is ideally suited for daily construction site use. Das Einsatzspektrum der SKYDECK reicht vom Wohnungsbau bis hin zum Industriebau mit stärkeren Decken.


Mit umfangreichem Zubehör eignet sich die Deckenschalung.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg