onsdag 27 september 2017

Equick magplatta

Vår ide eget lager med snabba leveranser till bästa pris. Om du undrar över något tveka inta att höra av dig. En av de mest innovativa gjordarna på marknaden för tillfället med sitt patenterade eFluidgel teknologi som är väldigt stötabsorberande om hästen slår upp benen mot magen i hoppningen. Egenskaper EDiamond sadelgjord med magplatta är väldigt lätt, extremt flexibel och hållbar Konstgjord No Kill-päls Snygg stil och extra mjuk Den här. Den är i fint skick utan skavanker.


Equick magplatta

De innovativa gjordarna eDiamond är mycket lätta, extremt flexibla och tåliga tack vare en kombination av tekniska material såsom TPU och HLC, som för. Equick grundades i Italien och med passionen för material. Quick eDiamond magplatta med fårskinn. Equick studerar lösningar för att göra bättre skyd testmaterial och innovativa idéer med en entusiastisk och specialiserad personal som varje dag arbetar med utvecklingen av alla produkter. Equick ser alltid till hästens bästa med sina val av material och passform.


Skara Hästsport har alla de rätta märkena till bra priser. Vi har bland annat jackor, ridbyxor, sadlar, träns, bett och ridstövlar. Skriv in din e-postadress och få nyheter och kampanjer från oss. Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och. Perfectly shaped to prevent sliding off, enhance tendon control, and prevent after-exercise swelling.


Magplatta från equick st 1fint. The Cordura protection (1) on the shinguard’s rear part ensures greater resistance to wear. Hannetorp Gård AB använder kakor för att ge dig en bättre upplevelse av webbsidan. Equick Eshock bakskydd med fårskinn och kardborreknäppning.


Anatomiska som gör att de sitter perfekt runt senor och skyddar därav maximalt. Ljusbrunt täcke som skyddar mot sol och insekter. Levereras i ett stycke, med fast hals och magplatta.


Equick magplatta

Resårdetaljerna gör att det smider tätt om hästen. Benresårer ingår också, samt rejäla fixlockspännen. Content Managament System) som är baserat på öppen källkod. Tävlingen är avslutad! Det är väldigt enkelt.


Skriv en kommentar nedan om vad du helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg