fredag 8 september 2017

Minavardkontakter

Här kan du på ett enkelt och säkert sätt kontakta vården - dygnet runt. Du kan till exempel ställa en fråga, boka och omboka ti förnya recept. Planerat underhållsarbete.


Vårdguidens e-tjänster - Stöd och behandling är stängd för tekniskt underhåll. Behöver du komma i kontakt med oss? Beställa dina journalkopior? BankID eller Freja eID Plus. Vi ansvarar för att alla som bor eller tillfälligt vistas här ska få en god hälso- och sjukvård på lika villkor.


Dessutom engagerar vi oss målmedvetet i det. Vi använder cookies på forsakringskassan. För att kunna använda Mina sidor behöver du acceptera cookies. Vi har ett unikt läge högst upp i Skeppsbrohuset med nytt resecentrum precis utanför dörren där du kan transporteras inom hela Göteborg via båtar, bussar och.


Det finns hälsocentraler i Norrbotten. Av dem drivs av Region Norrbotten och fyra drivs av privata vårdgivare. Råd om vård dygnet runt på webb och telefon. Omboka ti förnya recept och se dina läkemedel. Nu stärks arbetet med barns rättigheter.


Vi utvecklar hela Västerbotten för en god hälsa och en bra livsmiljö. Tillsammans bygger vi världens bästa hälsa. Logga smidigt in med e-legitimation och se alla dina recept här.


Minavardkontakter

Region Jämtland Härjedalen arbetar för utveckling och tillväxt i länet och för att erbjuda alla boende och besökare en hälso- och sjukvård av hög kvalitet. Region Jönköpings läns webbplats med generell information om regionen, rekrytering, politik, invånardialog och information om regionens utbud och verksamheter. Du får en medicinsk bedömning och. Staffanstorp kommun ligger i Skåne län.


Vi arbetar med att ge de som bor och vistas i kommunen en fortsatt trygg och säker miljö. Mina vårdkontakter är stängt för tekniskt underhåll. Helgfri vardag klockan 7–20.


Alla dagar klockan 6–23. Talsvar för beställningar. Region Kronoberg arbetar med ett hållbart, långsiktigt perspektiv för utveckling, tillväxt och en god hälso- och sjukvård som ska möta människors behov.


Region Halland arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och främja en hållbar utveckling i regionen. Vår vision är att göra Halland till den bästa. Nu kan du göra olika ärenden hos oss på Bräcke diakoni, Primärvårdsrehab Falköping via mina vårdkontakter.


Minavardkontakter

Det namnet har vi nu tagit bort. Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Du kan även boka tid direkt till Mama Mia Karlavägen för inskrivnings samtal om du är gravid.


Regionens officiella e-post bevakas av registrator på diariet. Vi hanterar inte medicinska frågor. Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman. Region Sörmland ansvarar för bra hälso- och sjukvår kollektivtrafik, regional tillväxt och utveckling samt kultur.


Minavardkontakter

Ett läkemedel ger alltid bäst effekt när det tas på rätt sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg