fredag 22 september 2017

Latin ordbok

Latin - svenska ordbok online på Glosbe. Europa dock främst i skriftspråket. Bläddra milions ord och fraser på alla språk.


Slå upp det i en ordbok ! En bra ordbok , inkl dess exempelmeningar, speglar inte bara det som anses vara politiskt korrekt. Den fransk-svenska ordboken var oundgänglig när jag läste franska.

Registret är det största oberoende digitala biblioteket över medicinsk terminologi och grundar sig på boken. Exempel: atrofí, arachnoidéa, choledóchus, ependy´m mm. Definition från Wiktionary, den fria ordlistan. Hoppa till navigering Hoppa till sök.


Jämför engelska och latin lexicon, ungerska lexikon, spanska och portugisiska léxico och ryska лексико́н. Bokmålsordboka og Nynorskordboka er også tilgjengelige i appen Ordbøkene. Med appen har du ordbøkene i lomma hvor du enn er, og du kan søke i dem når du ikke. Man skiljer mellan en ordbok från en ordlista och en encyklopedi (uppslagsverk).


Skillnaden mellan talspråk och skriftspråk i romarriket var redan tidigt stora och accelererade.

I övrigt ärordbokstexten från den tidigare upplagan oförändrad. Vi kan med glädje konstatera att intresset för latin fortfarande är stort ochatt den latinsk-svenska ordboken är efterfrågad. Förbättringarna i dennatredje upplaga gör att boken kan leva vidare lång tid framöver. Japansk- latin ordbok. Vår japansk- latin ordbok Är gratis och tillgänglig för alla.


Använd ordlistan till översätt från japanska till latin eller från latin til japanska. DinOrdbok visar sökresultaten med synonymer, härledda termer, uttal, definitioner och exempel på användning. Svenska Akademiens ordböcker. Denna webbplats använder s. Ahlberg-Lundqvist-Sörboms latinsk-svenska ordbok är en klassiker och ett självklart hjälpmedel för alla som studerar latin eller på annat sätt kommer i kontakt med det latinska språket. En omständighet som dock inte har varit tillfredsställande är.


Ett bra latinsk-svenskt lexikon som finns i bokhandeln är Axel W. Vår latin -nynorsk ordbok Är gratis och tillgänglig för alla. Sveriges största sökmotor för det svenska språket. Kinesisk- latin ordbok.


Vår kinesisk- latin ordbok Är gratis och tillgänglig för alla. Vi lägger kontinuerligt till exempelmeningar för de olika orden, men vi har tyvärr inte kommit till partiell ännu. Medicinska basmorfem, prefix och suffix Medicinska termer är sammansatta av latinska eller grekiska ord som kallas morfem.


Ett morfem är språkets minsta.

Med etymologisk menas att ordboken innehåller förklaringar till ordens ursprung och historia. Detta är det enda verk av sitt slag som finns för svenska språket. Författaren var professor i nordiska språk vid Lunds universitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg