onsdag 6 september 2017

Disana ullkläder

Disana ullkläder

I KoKoBello kan hittar du ett brett sortiment av hållbara, vackra, ekologiska och sköna ullkläder från Disana. Kläderna tillverkas i Tyskland. Alla Disanas kläder är tillverkade av 1 ekologisk merinoull. Ullkläder för barn och baby från Disana.


Disana ullkläder

Disana är en utmärkt tillverkare av produkter i ren, ekologisk merinoull. Disana är ett företag med huvudkontoret och produktionsställe i Liechtenstein, Tyskland. Den ekologiska merino-ullen kommer från Argentina (Pantagonia) och garanterat mulesing-fri.


Disana är medlem i och en av grundare av IVN och alla produkter är GOTS-certifierade. Disana tillverkar vackra, praktiska och välgjorda barnplagg i ekologisk filtad ull (kallas även valkad ull eller kokt ull) och stickad ull. I deras kläder med foder används ekologisk bomull. Alla plaggen är GOTS-märkta och tillverkade i Tyskland. De ullkläder som vi säljer i KoKoBello från bl.


Läs gärna här om du vill veta mer om miljömärkning av ullkläder ! I KoKoBello kan du välja på ett brett utbud av ullkläder , ullunderställ, innerlager, mellanlager och ytterlager från flera stora tillverkare som t. Engel och Disana som tillverkar ekologiska GOTS-certifierade kläder i obehandlad ull. Här hittar du värmande ekologiska kläder till barn och vuxen i materialen ull och bomull. Bra miljövänlig baskläder till rimliga priser är vårt motto.


Vi behöver din order innan kl imorgon för leverans innan julafton. De startade Disana och produktionen hade de till en början hemma i källaren i huset där de bodde. Om ullkläder med lanolin tvättas i ”vanliga tvättmedel” tvättas fettet bort och ullen blir stel och stum. Detta kan motverkas genom att ullen tvättas för han med biologiska tvättmedel eller att man efter tvätt tillsätter ullkur. Lanolinet i ullen är också allergiframkallande och kan reta känslig hud.


Alla våra kläder är GOTS-certifierade genom hela produktionen. Ull Kjol Barn från Disana - blå. Väldigt varm kjol perfekt för vardag och friluftsliv.


Tillverkad med stor kärlek till detaljerna. Kjolen har en ficka fram och bred mudd i midjan för bra passform. Snygg med våra fina leggings från Disana.


Disana och Manymonths har ett enormt sortiment utöver blöjrelaterade produkter så om det är nåt speciellt ni vill beställa så skicka mail! Kolla Disanas ( disana.de) och Manymonths (mamidea.com) hemsidor. Ekologiska filtar och snuttefiltar från Yode. Detta prisvärda ullskal från Disana är gjort av 1 ekologisk mjuk merinoull.


Ullen har förtvättats och tovats för att öka uppsugningsförmågan och göra skalet extra tätt. Ett faktum man inte kan blunda för är ullens naturliga skönhet. Den breda stickade linningen hjälper till att förhindra läckage. Känslan i ullkläder är svår att efterlikna i något syntetmaterial skapat av människan.


Ivanhoe of Sweden filtar eller tovar många sina ullvävar efter dom stickats i stora stickmaskiner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg