onsdag 20 september 2017

Projektorfäste snedtak

En tjusning med hembio och hifi är att man kan kompinera sina egna system. Köp marknadens bästa tillbehör för hembio och hifi hos Hembiobutiken. Välj hbb projektorfäste för dem. Kingpin Professional projector mount eller PPM300-S, PPM500-S, PPM700-S som Kingpin benämner dem är ett fäste för projektorer med främsta egenskap att den passar utmärkt i snedtak.


Projektorfäste snedtak

Upp till 45graders vinkling går bra. Urvalet sträcker sig allt från budget till högkvalitativa fästen. Vinklingsbar takplatta - Perfekt för projektor-installationer vid snedtak. Någon som känner till något som kan passa mig?


Skall användas till JVC DLA-HD1. Universellt tak- och väggfäste för projektorer. Justerbart i längd- och sidle passar de flesta projektorer. Kan även monteras i snedtak.


Projektorfäste snedtak

Justerbara armar i längd- och sidled som passar de flesta projektorer på marknaden. Diskret design i vitt stål. Roterbart 360° och kan monteras på vägg, i tak och snedtak. Maxbelastning tak kg, vägg kg. Levereras med skruv- och pluggsats.


Denna takadapter är lämplig för tak som är platta eller snedtak (upp till grader). Projektorfäste - Tillbehör - Hembiobutiken. Lektorn Play med snedtak Plus. Takfläkt AVIATOR med väggstyrning, vit. Värprede Ryom med fack.


Takfäste till TV som passar till snedtak och vinkelmontage. För snyggt montage döljs kablar inne i armröret. Höj och sänkbart i viss mån är önskvärt.


Finns det i vitt är det en bonus, men absolut inget krav. Takplattan funkar även till snedtak. Särskilt lämplig där utrymmet för montering av takfästet är begränsat, och i samband med ett snedtak. Takfästet B-Tech Systemmed utvalda komponenter levereras tillsammans med ett BT8Heavy Duty universellt projektorfäste. Idag har de ett brett sortiment av fästen för både TV-apparater och projektorer med innovativa lösningar som förenklar både installation och användande.


Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Vi har valt att lägga alla motorstyrda möbler och fästen i en egen kategori då vi anser den vara viktig. Här hittar du alla våra motorstyrda produkter såsom hissar, takfästen, väggfästen, projektorfästen mm mm. Hade först köpt ett fint projektorfäste för snedtak men insåg efter montering att det såg för jävligt ut.


Paroc tillverkar energieffektiva och brandsäkra isoleringslösningar av stenull för byggisolering, VVS lösningar, industri- applikationer, marin och offshore.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg