tisdag 19 september 2017

Parterapi södermalm

Få ut det mesta av din sightseeing! Sök efter Familjeterapi Södermalm nu på nya KensaQ. Parrådgivarna erbjuder parrådgivning, parterapi och familjerådgivning i Stockholm med omnejd. Välkommen att kontakta oss för vägledning i er relation! Vi – Ann Cornell och Anders Kärnekull, är båda leg.


Sedan år arbetar vi tillsammmans med några kolleger på en privat mottagning som ligger på Södermalm i Stockholm.

Imagoterapi - parterapi , parseminarier och individuell terapi. Du är varmt välkommen att höra av dig! Cecilia Hörnell-Sunar. Vi är utbildade och auktoriserade speciellt för familjerådgivning och parterapi samt erbjuder hjälp för er som bor i Stockholm, Nacka, Lidingö, Dandery Täby. Familjerådgivning och parterapi till par som upplever svårigheter i sina relationer.


Kanske upptäcker ni att parterapi är en väg för er att komma vidare. Hur jag arbetar med parterapi i Stockholm. Det finns många olika an­ledningar att gå i parterapi.

Här i hjärtat av Södermalm arbetar och samverkar en grupp psykoterapeuter med olika bakgrund och inriktning. Vi tar emot enskilda privatpersoner, par och familjer, chefer och arbetsgrupper som söker hjälp, vägledning och utveckling. Stadens familjerådgivning i egen regi.


Professionell samtalsbehandling vid samlevnadsproblem i par och familjer. Med verksamhet inom familj, handledning och KBT skapar vi meningsfulla möten mellan människor. Vi erbjuder även samarbetssamtal för separerade.


Om du känner dig lite osäker kan en coach med lång erfarenhet kännas extra tryggt. Söker du en psykolog för parterapi på södermalm ? Här kan du läsa mer om hur jag arbetar med parterapi och vilka terapimetoder jag använder mig av. Parterapi är naturligtvis ingen snabbkur som löser alla era problem utan en process som sker över tid. Ni som klienter kommer till mig samtal – gånger och uppåt. För att ni ska få ut så mycket som möjligt av terapin är det upp till er som par att använda de tankar och redskap som ni får med er från våra samtal, i aktuella situationer i vardagen.


Parterapi Södermalm - familjeterapi, barnpsykolog, bra handledning, parterapi , depressioner, psykoanalytiker, mottagning, familjerådgivning, autism, samtalsterapi. Vi arbetar med evidensbaserad parterapi. Genom att hjälpa par kommunicera bättre vill vi förebygga psykisk ohälsa hos vuxna, och hos barn som annars kan drabbas av de vuxnas konflikter.


Vi behandlar depression, ångest, sömnproblem, ätstörningar, stress och livskriser. Kyrkans familjerådgivning är till för par, familjer och enslida som upplever relationsproblem. Parterapi , stödsamtal.

Vi har mottagning i Stockholm och Haninge. Du kan vända dig till oss med förfrågningar som privatperson, professionell vårdgivare eller som representant för socialtjänst, skola och företag. Södermalm (20) Älvsjö (18) Östermalm (18) Utanför Stockholm (13) Nära mig. Val av plats Hitta plats.


Visa de upp till närmaste. Har du problem i en nära relation? Då är du välkommen att träffa en familjerådgivare i Svenska kyrkan. Ofta kan samtalsstöd hjälpa dig eller er att förstå. AB Söderstöd Sthlm Södermalm.


Vår familjerådgivning på Södermalm kan erbjuda ett flertal terapeutiska inriktningar. Systemisk familjeterapi, EFCT (Emotional Focused Couple Therapy) samt KBT finns representerade i gruppen. Boka endast en tid åt gången.


Serier av bokningar kommer att tas bort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg