fredag 15 september 2017

Ändra betalsätt tradera

Ändra betalsätt tradera

Låt kunderna välja de betalsätt de föredrar för att öka konverteringsgraden. Ingen uppstartskostnad. Läs mer om Adyen riskhantering. Upptäck bedrägeriförsök i realtid. Läs om vilka betalsätt vi erbjuder.


Från kort till mobila plånböcker. Känn igen kunder, blocka bedragare. Nu när du har vunnit auktionen och det är dags att betala rekommenderar vi alltid att du väljer ett säkert betalsätt. Nedan hittar du information om säkra betallösningar. Vi meddelar dig när köparen har betalat och då är det dags för dig att skicka varan till köparen.


Du får sedan utbetalt till ditt bankkonto inom 1-bankdagar. Jag var då tvungen att kolla hur det såg ut på min egen dator när jag loggar in. Hur väljer jag betalsätt ? Om du är aktiverad för vår integrerade betallösning kommer betalsättet automatiskt väljas på dina annonser.


Ändra betalsätt tradera

Det innebär att du erbjuder vår betallösning i alla dina annonser. Det enklast sättet är att välja Klarna som betalsätt på din annons när du lägger upp den. Om du vill registrera dig för att sälja med Klarna men inte har något att sälja just nu, kan du göra det här. Att erbjuda flera alternativ ökar dina försäljningsmöjligheter eftersom olika köpare föredrar olika betalsätt.


Vi rekommenderar att du som företagssäljare registrerar dig för att ta betalt med PayPal eller Klarna, då dessa erbjuder köpar- respektive säljarskydd. Om du har fler än ett Microsoft-konto loggar du in med det konto som används för prenumerationen du vill ändra. Om du uppdaterar ditt barns prenumeration ser du till att du loggar in med barnets konto, inte ditt konto. Leta reda på prenumerationen i listan och välj sedan Ändra ditt betalningssätt. Vi accepterar flera olika betalsätt via Klarna.


Faktura, kort samt betalning via internetbank. Faktura (14dgr) är förvalt men går enkelt att ändra efter slutfört köp. Ja, som ruberiken lyder.


Kommer förmodligen vinna ett bud på tradera men har ändrat mig pga plötslig ekonomi kris. Tradera ingår idag i Paypal-koncernen. Detta är något som PayPal ska kunna hjälpa dig vidare med så att du kan komma in på ditt konto och ändra detta.


Ändra betalsätt tradera

Anledningen till att säljare kan behöva använda sig av endast PayPal som betalsätt grundar sig i om säljaren har en säljbedömning eller inte. Du kan även blockera budgivaren i dina inställningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg