torsdag 21 september 2017

Skapa apple id konto

Om du ställer in Apple TV-appen på din smart-tv och behöver skapa ett Apple - ID , kan det hända att du dirigeras om till activate. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av. Ladda ner macOS Catalina och få en helt ny.


Apple – fotnot Inbytesvärdet kan variera beroende på vilken. Apple Watch är det ultimata verktyget för ett hälsosamt liv. Vi kan inte behandla din förfrågan just nu.

Apple förbehåller sig rätten att efter eget godtycke. Din Apple ID -information används så att du kan logga in säkert och få tillgång till dina data. Apple samlar in vissa användardata av säkerhets-, support- och rapporteringsskäl. Se hur dina data hanteras. Ditt Apple - ID är det konto som du använder för att få åtkomst till Apples tjänster, till exempel App Store, Apple Music, iClou iMessage och FaceTime.


Du kan logga in på alla Apples tjänster med ett enda Apple - ID och lösenord. Apple rekommenderar att du använder ett Apple - ID för att få tillgång till iTunes, iCloud och andra Apple -tjänster. Om du inte vet om du har ett Apple - ID hjälper vi dig att hitta det.


Du uppmanas antingen logga in med ett befintligt Apple - ID eller skapa ett nytt.

Välj Skapa nytt Apple - ID. Du får därefter fylla i vilket land du befinner dig i samt godkänna avtalsvillkoren för skapandet av ditt nya Apple - ID. Ange ditt Apple ‑ ID för att komma igång.


För att hålla ditt konto säkert ställer vi några frågor för att bekräfta att det är ditt konto. Använd stegen nedan för att skapa ett Apple - ID för barn och lägg sedan till dem i familjegruppen. När du har lagt till barn i familjegruppen kan de börja använda sina nya Apple - ID :n på alla Apple -enheter. Din e-postadress fungerar som e-postadress för nödsituationer för barnets konto.


Med ett Apple ID - konto blir ditt besök på Apples webbplats mer personligt. När du har skapat ditt Apple ID använder du det för att identifiera dig när du vill komma åt Apples internetresurser. Med ditt Apple ID kommer du åt din orderhistorik på Apple Store samt vår Självbetjäning online. Your Apple ID is the account you use for all Apple services. Gå in på Inställningar.


Apple ID är namnet på Apples onlinekonto som används för företagets olika tjänster. Men det betyder inte att du nödvändigtvis bara har ett konto , eller bara kan ha ett. Att skapa ett Apple - ID för barn under år skiljer sig från hur vi normalt gör, för nu ska den som är familjesamordnare skapa kontot.


För att kunna skapa ett Apple - ID för ditt barn, så behöver du ha uppdaterat till iOS aktiverat iCloud och Familjedelning. Har skapat ett nytt Apple id på telefonen och paddan. På mBP funkar det inte att logga ut mitt gamla Apple ID.

Kan inte få ett nytt lösenor kan inte logga ut, kan inte skapa bytt för det gamla ligger som sagt kvar i datorn. Mitt apple Id var kopplat med en adress jag inte vill ha kvar. Det blev hackat och gillar inte.


Du är nu på sidan Ange information om Apple - ID. Här anger du din e-postadress, skapar ditt lösenor fylla i säkerhetsinformation och födelsedatum. Du måste vara år eller äldre för att kunna skapa ett Apple - ID , vilket man kan ha i åtanke om man skapar ett Apple - ID åt sina barn.


Apple records certain usage data for security, support, and reporting purposes. See how your data is managed. Opens in a new window.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg