torsdag 14 september 2017

Kärleks repliker

Du är den perfekta inredningsdetaljen. Du skulle passa perfekt i min säng, i min soffa, på mitt golv, eller lutad mot min vägg. Dessa dåliga raggningsrepliker kan tyckas, du måste bara göra det ordentligt. Många gånger kommer du att få de andra att skratta, vilket är faktiskt ganska bra. Här hittar du välkända citat om kärlek och romantik som kan passa till ett sånghäfte som skall användas vid ett bröllop.


Har du ett bra citat om kärlek eller romantik, tveka då inte att skicka in den till oss så publicerar vi den här. Hitta fler citat på Dagens citat eller Knep och knåp. Dina ögon lyser som hundballar i månskenet Tro inte du slipper undan bara för du är ful Roll it, taste it, smoke it, now pass the dutchie. Om Gud är kärlek hur kan du kärlek mellan två personer var fel.


Bor inte Gud i kärleken mellan två personer av samma kön? Filmen Störst Av Allt Är Kärleken tar upp konflikten mellan samkönad kärlek och bokstavstroende bibelsyn. I filmen får vi möta Joel Halldorf, Stefan Gustavsson, Luka Vestergaar Charlie Lyrehed med flera. Tyska är ett germanskt språk talat av omkring 1miljoner människor, vilket gör det till Europas näst största språk (efter ryska) och det germanska språk me näst efter engelskan, flest talare i världen. Shut up, just shut up.


Kärleks repliker

En film full av flitigt citerade repliker , bland annat Tom Cruises ”You complete me” som avslutning på en lång kärleksförklaring till Zellwegers rollfigur. Citat om kärlek och mod. Det var som bekant skådespelaren Al Pacino som levererade det. Replik 1: det måste inte vara många stjärnor på himmelen i natt i med det är så många i dina ögon. Till kärlek går man som en grabb från skolan, Från kärlek tungt och trögt tillbaks till boken.


Juliet in igen ovanför. Romeo, pst: Å om jag kunde ropa. Med falkonerarstämma på min hanfalk. Men ofrihet får inte tala högt. Annars skulle jag spränga Ekos grotta.


Och göra henne hesare änjag, Så ofta fick hon ropa Rorneo! Haha den va faktist lite bra. Jag har bara hört dem klassika -får jag bjuda på en öl.


Modette – Sveriges ledande redaktionella sajt för unga kvinnor. Bäst på livsstil, kärlek , karriär, mode och skönhet. Modettes motto är att alla unga kvinnor ska våga drömma och tro på sig själva. Vi inspirerar dagligen med nyheter och trender inom mode, skönhet, karriär och sociala medier. Hos oss är alla tjejer välkomna!


Ingen kunde skriva så självklara livsvisdomar på ett så klokt sätt som författaren Astrid Lindgren. Hänt har valt ut hennes bästa citat. Fredag eftermiddag och peppen ligger i luften! Solen skiner (någonstans i alla fall), rosévinet är upphällt och förväntningarna på kvällen sprider sig genom gänget. Kanske är det i kväll du träffar ditt livs kärlek eller ditt livs bästa hångel.


Ofta kan dessa stora förväntningar spricka sekunden du tar steget in på en nattklubb. De placerar den som för kärleks och njutnings skull smiskar en samtyckande partner i samma kategori som en slavdrivande människohandlare. Tror du på kärlek vid första ögonkastet, eller måste jag gå förbi här en gång till? Ursäkta, jag har tappat mitt telefonnummer, kan jag få ditt? Vad vill du ha till frukost?


För någon stal alla stjärnor på himlen och la dem i dina ögon. Vi går hem till mig och nuppar, sen försvinner du!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg