måndag 3 juni 2019

Vackra texter om änglar

Vackra texter om änglar

Jag har redan berättat det för en ängel i himmelen, men nu måste jag också säga det till en ängel på jorden. Poesi, dikter, noveller och lyrik på Poeter. Välkommen att läsa, publicera och.


Vackra texter om änglar

Undrar om nån har en vacker dikt om änglar ? Vill skriva en dikt på en tavla ja skall måla. Det är inte krångligt. Du kan framföra din kondoleans genom att skicka ett kondoleanskort (sorgkort) med en ganska kort text. När någon är i sorg är det inte heller originaliteten i hälsningen som är betydelsefull.


Susanne Alfvengrens låt Du är älskad där du går med både sång och text som är så vacker att jag blir alldeles knottrig. Inget uttryckligen om just änglar , men. Tja, du kan läsa själv och se ifall du kanske hittar något i texten som passar in på ditt syfte.


Du hittar gravdekoration Himlens änglar - våra änglar i vit lantlig inredning, industriell inredning, fransk romantisk inredning och vacker lyxig inredning? Se du änglarna , pappa, som dansar? Hör vilken vacker musik! Men vi ser inte lekarnas mönster, vi hör inte låtsasmusik. Vi har bommat till våra fönster mot glädjen som var så unik.


Och i anden har jag ilat mot de formlösa lan där det käraste vi kände skall bli glömt. Till en vild och evig längtan föddes vi av mödrar bleka, ur bekymrens födselvånda steg vårt första jämmerljud. Hälsningstexter till sista avskedet, begravningsdikter till sorg, vackra verser och rim till begravningen, minnesverser vid dödsfall, textförslag till begravningsannonser, minnesverser till dödsannonser, minnesverser vid begravningen, minnesverser för begravningen och minnesor dikt om sorg, dikt om döden, dikter sorg dö deltar i sorgen, sorge vers, minnesor själslig texter. Skryt hör egot till,ett försök till att verka bättre än andra för att man är osäker i sig själv.


För andra betyder de mycket mer. Kanske en påminnelse om att de vakar över oss, eller att jag inte alltid behöver vara stark. De påminner om ett hopp. Inte konstigt att vi vill ställa ut änglar här och där! Här hittar du vackra änglar till prydnad både i hemmet och i din trädgård.


En vävnad så vacker ert liv skall smycka med varp utav kärlek och inslag av lycka. Må glädjen ständigt hos er stanna men kommer sorgen glöm inte bort varandra. Där oskulden sover står änglar på vakt här behövs inga änglar har … sagt! När det artar sig till krig kyss varandra och tig! Vackra och romantiska vita änglar främst från våran största ängel leverantör Agora som tillverkar kvalitets änglar med en vacker lyster och en speciell detalj rikedom.


Agora vita änglar är tillverkade i en hård plast massa som i tillverkning samman smälts med krossad marmor vilket ger änglarna en bättre hållbarhet och ett speciellt lyster och fin yta. För jag drömde om en ängel en gång. Du var mitt ljus i det mörka. Var du döden förklädd till livet efter detta? Han kropp var svarvad och muskulös, Hans vingar så vackra och ljusa.


En dödsängel vid min sida som viskade trygga lugnande ord. Som förmanade mig att ta tabletterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg