fredag 14 juni 2019

Karlskrona konståkning

Vi har skridskoskola för alla. Barngrupper och tonårsgrupper. Här hittar du information om klubbens läger. SkridskorDet är viktigaste att titta på när man ska köpa.


När en skatt plötsligt försvinner, är alla misstänkta. F, Diamant, Smarag Safir, Rubin.

Inom konståkningen delas åkarna in i grupper baserat på ålder i kombination med vilka godkända nivåtester som åkaren har. Som åkare i konståkningen ökar antalet träningstillfällen per vecka för att åkaren ska kunna utvecklas. Fys-träning och dans introduceras också på konståkarens träningsschema.


En fallskyddsanläggning bestående av en skena och fyra selar finns i hallen för konståkningens träning och för att göra hallen mer tillgänglig. Föreningen har ca 1medlemmar. Vår verksamhet består av: Skridskoskola, som vi driver, för att lära Kalmartraktens barn att åka skridskor. KK Sollentuna - Konståkning - IdrottOnline Klubb.


Efter att man gått i skridskoskolan kan man börja i konståkningsskolan som är introduktionen till konståkning. I konståkningsskolan jobbar man vidare på att lära sig konståkningens grunder.

Karlskrona Sweden Britannica. Viktigt att tänka på för dig i konståkningsskolan! Rosenlunds Konståkningsförening - Konståkning Konståkning i Jönköping för alla.


Klubben har sin hemort i Jönköping och vi tränar i Kinnarps Arena. Tävlingen tar plats i Borås ishall den 11–januari. Synkrokval genomfördes i Mölndal den november–december.


Här kan du leta efter föreningar som du är intresserad av. Du kan också registrera en ny förening eller administrera din förenings uppgifter i föreningsregistret. Sök via ett schema eller i en sammanställd lista med lediga tider.


Markera den tid som du är intresserad av och skicka in en bokningsförfrågan. I veckan har Blekingeborna chans att se konståkningstalanger som Alexander Majorov och Matilda Algotsson i NKT Arena. Ta chansen att se landets bästa åkare slåss om medaljerna under en vecka som kommer bjuda på spännande konståkning och kylig dramatik.


Officiell tävlingssida. NIU (Nationell Idrottsutbildning) gör det möjligt för elitsatsande gymnasieelever att kombinera sin idrott med skolarbetet. Från nästa år kommer även konståkning att finnas på programmet. Under SM-tävlingar ska medaljörer i SM, Junior-SM, Ungdoms-SM och Riksmästerskapet koras. Allt konståkare behöver.


För flickor U13-klassen handlar det om RM, och där fanns såväl Tibro KK som Skövde KK representerade när det inleddes med korta program på torsdagen. Eftersom ishallen i Kalmar saknar is under ca veckor på sommaren finns det risk för att du som tränar konståkning tappar en del av det du lärt dig föregående säsong.

Om du tävlar kan det bli svårt att hålla jämna steg med tävlingsåkare från andra klubbar som har tillgång till is en större del av året. Förbered er för dramatik när den är som allra vackrast. Ett SM är alltid ett SM, det är höjdpunkten för alla, säger Lotta Falkenbäck, SVT-expert och flerfaldig svensk mästare.


Svenska Mästarna i konståkning är korade och guldmedaljörer blev Anita Östlun Landvetter KK, och Nikolaj Majorov, Luleå KK. Stort grattis till Alejandra, Ellen E, och Ylva som klarade Basic till Elin som klarade Basic och till Flora som klarade Fri 1. Samlingssida för artiklar om konståkning Är du säker på att du vill logga ut? Blekinge Läns Tidning är bäst i inloggat läge - som inloggad prenumerant har du obegränsad tillgång till allt innehåll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg