onsdag 19 juni 2019

Köpa måltidsmåttet

Designad för dig som vill äta balanserat och gå ner i vikt på ett smartare sätt utan att behöva krångla med köksvåg och kaloritabeller. För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.


Vi ger dig kvalificerade tips och råd kring egenvård och hälsa. Handla våra produkter direkt hos oss på nätet. Vi har snabba leveranser, alltid med fri frakt. Man äter helt enkelt efter tallriksmodellen och du kan äta allt Min mamma började med detta för veckor sedan och har gått ner kilo i vikt.


Hon mår bra, blir mätt och orkar dagen. Någon mer som använder detta? Apotek Hjärtat använder kakor (cookies) för att ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt och för att analysera och utveckla våra. Måttet har större proportioner än sin kvinnliga motsvarighet och anger en lagom portion för en normalaktiv man.


Från och med nu finns de båda produkterna att köpa hos de ledande apoteken i Sverige. Jag ska självklart prova måltidsmåttet på lite mer ”vanlig” mat som tex pasta men efter idag misstänker jag att jag äter lite mindre portioner över lag än detta mått är i. Inte för att det gör mig nåt. Jag är jättenöjd och rekommenderar andra att prova! Dom finns att bland annat att köpa på apoteket eller online. Detta är inte ett skämt.


För ”endast” 159:- kan du köpa fyra plastmått som hjälper dig att följa den omoderna tallriksmodellen. Varför man nu skulle vilja göra det. Eftersom jag inte just nu lever som jag lär, inte ens i närheten, så ska jag testa ett kostprogram.


Måttens volymer är beräknade av leg. Ska göra lite mer kostrådgivning till våren. Hittade just en broschyr som jag fått med mig från mässan förra helgen, nämligen ” måltidsmåttet ”. Tanken är väldigt bra. Det ser ut som en måttsats likt dl, msk, tsk etc. Ett mått för protein, ett för kolhydrater, ett för grönsaker och ett för sås.


Man kan även beställa det här! Du har mycket att leva upp till när du kommer hem till mig, men jag hoppas att vi kommer bli lyckliga. Produkten tillverkas i Sverige av miljövänlig plast. Den tål maskindisk och finns att köpa på Apotek Hjärtat.


Köpa måltidsmåttet

Måltidsmåttet baseras på svenska näringsrekommendationer och tallriksmodellen. Men hur bra det blir är ju en annan fråga, beror ju helt på vilken sås och vilka grönsaker måltidsmåttet fylls med. Men jag tror det är en bra början på att bli mer matmedveten och mycket mer hållbart i längden än jämförelsevis måltidsersättningar. Om man vill ha en riktlinje finns ju måltidsmåttet att köpa på apoteket hjärtan och andra ställen, googla måltidsmåttet.


Då är det olika mått för proteiner, kolhydrater, grönsaker och sås. PriceRelevance är en produktjämförelsesajt. Vårt mål är att erbjuda en överskådlig, transparent och funktionell tjänst.


Follow this blog with bloglovin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg