onsdag 5 juni 2019

Kärlekstest som stämmer

Stämmer inte alls Stämmer lite grann Stämmer ganska bra Stämmer helt Min partner passar gärna upp mig på olika sätt? Nej Nej inte speciellt Ja ganska bra Stämmer helt Min partner tycker om röra vid mig utan att det nödvändigtvis måste leda till sex? Du kommer dock att få ett lite lurigt svar som ger dig utrymme att fundera och tolka själv.


Svaret på tolkningen finns ofta i magtrakten, vad tror du innerst inne att spådomen som du har fått betyder? Men det är ofta träffsäkert, och stämmer ofta in bra när du vill testa att spå din kärlek.

Tänk på att ingen spådom är skriven i sten, och vi kan alltid påverka resultaten utefter hur vi agerar. Som medlem kan du själv ställa frågor och få svar av andra medlemmar som är intresserade av psykologi. Träffar du en snygging utan att veta vart ni är på väg?


Kryssa för de påståenden som stämmer in på er och få reda hur het er relationsnivå egentligen är. Jag har ett till kärlekstest på lur, skriv om du vill veta mer. FÖLJ INSTRUKTIONERNA - FUSKA INTE FÖR DÅ KOMMER DET INTE ATT FUNGERA OCH DU KOMMER ATT ÖNSKA ATT DU ALDRIG GJORT DET!


Det stämmer jäkligt bra.

Vissa går in i förhållanden som inte känns hundra för att slippa vara ensamma. Stämmer det på dig så bör du jobba med dig själv, så att ni är ihop av rätt anledningar. Om du inte är riktigt nöjd med din partner så tänk på att den andra känner av det, och att det är jobbigt att inte vara helt accepterad. Svara på frågorna så sanningsenligt som möjligt.


Desto ärligare svar ju bättre kommer testet att stämma in. När testet är genomfört så kommer du få svar på din förväntade livstid och antalet år du har kvar att leva. Testet kommer att påpeka sådant som påverkar din livslängd på ett negativt sätt. Klicka på de svar som stämmer in på dig.


Här har den som varit otrogen ett stort ansvar. Han eller hon måste vara beredd på att svara på frågor och kunna ta emot reaktioner från sin partner. Den som blivit bedragen måste å sin sida vilja komma förbi sveket.


Man måste naturligtvis få reagera under en ti men inte hur länge som helst. Ett tips är att sätta ett bäst-före. Här är ett litet ‘test’ som jag hittade på nätet! Kanske inte skall ta tas på största allvar….


Kärlekstest - Spela Gratis Onlinespel på Spela.

Axel och Rasmus spelar ett spel på datorn. Jag är en glad tjej som gillar datorer, gulliga killar, kompisar, hemligheter och mkt. Förbered dig på att året kan skänka dig någon form av upplevelse eller förändring som för alltid kommer finnas kvar i ditt minne.


Spådom i runor är en tjänst där du kan spå dig online. Testa här - hur kär är du egentligen? Vem håller koll på släktingarnas födelsedagar och syr namnlappar i barnens regnställ? Vem gör det gemensamma hemmet mysigt – och vem känner av hur partnern mår? I en relationen är det fler sysslor än disk och tvätt som bör delas lika.


Vårt test hjälper er att stämma av vem som drar det tyngsta lasset i förhållandet. Vi börjar med Vakten, jag tycker juh faktiskt om honom på riktigt! Vissa talar om själsfränder som den enda stora sanna kärleken, den vi alltid har drömt om.


Andra anser att man följs åt av en grupp människor som föds om och om igen tillsammans för att lära sig av varandra. De som anser att vi har en enda själsfrände behöver inte heller nödvändigtvis tro på reinkarnation. Kan du inte ha ett singel pepp-inlägg med folks bästa singelråd och singel-klokheter :)) Har redan hetsat dig om det på snap hehehehe men gör det igen, pga vore så fint att ha något att bokmärka och kunna gå tillbaka till när man precis blivit dissad för hundrasjuttioelfte gången och det känns som att man aldrig kommer bli kär i. Melodin vid 10:an säger mest om ditt sinne, dina tankar: Poison. Hmmmm, vet inte hur jag ska tolka det. Som sagt det andra stämmer nog liiiite för bra ;-) Fast det är klart att saker som man pratat om o som hänt minuterna innan man gör testet spelar roll.


Jag är född en måndag och det var också på en måndag som min son föddes Med detta test kan du ta reda på vilken veckodag du föddes på. Eller troligtvis inte alls. Den typen av män är inget att satsa på tyvärr, om du inte känner att du har oändligt med tid och tålamod.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg