måndag 24 juni 2019

Ist logga in

IST Home möjliggör för nätverket runt ett barn att samverka för att bära det från litet barn till flygfärdig vuxen. Vi skapar en värld där du och dina barn kan utvecklas tillsammans med andra. IST Everyday består av produkterna IST Administration, IST Lärande, IST Schema och IST Everyday Services.


Ist logga in

Här finns också funktioner som gör det lättare för vårdnadshavare och administratörer att kommunicera med varandra på ett effektivt och säkert sätt. För dig som redan har en aktuell ansökan eller barn i verksamhet logga in direkt med e-legitimation för att ta del av dina uppgifter. Motala kommun har elevsystem för närvarorapportering, individuella studieplaner och betyg med mera. Inom grundskolan, särskolan och gymnasiet heter systemet IST Administration. Inom Komvux och Svenska för invandrare (SFI) heter systemet Dexter.


Här hittar du länkar till sidor där du som vårdnadshavare eller elev kan logga in. Skola – lärplattformen IST Lärande skola. Du som vårdnadshavare kan logga in med BankID och ta del av information från skolan om ditt barn.


Eleverna kan logga in med sina vanliga inloggningsuppgifter som de brukar använda i skolan. Nu är IST lärande igång på Braås skola. Elever och vårdnadshavare har möjlighet att logga in och följa elevens utveckling.


Här loggar du in med e-legitimation för att använda vår e-tjänst. BankId Logga in med användarnamn och lösenord. Endast om man inte har tillgång till e-legitimation.


Kontakta skolförvaltningen för inloggningsuppgifter. Om det är första gången du loggar in, ska du logga in med E-id. När du kommit in i programmet kan du själv skapa en inloggning (användarnamn och lösenord). Har du glömt ditt anv.


När du loggat in kan du ändra dina inloggningsuppgifter under menyn Uppgifter. Du kan ansöka om barnomsorg, lämna in schematider, ange inkomstuppgifter samt säga upp plats. IST förskola och fritidshem. Under Relaterad information hittar du en lathund för IST Länkportalen.


Dexter används inte längre för gymnasieskolan, där är det istället IST Administration som gäller. Under fliken Självservice hittar du samtliga e-tjänster för utbildning och barnomsorg. Här kan du göra dina ansökningar till förskola och fritidshem. Påbörja ansökan genom att välja en verksamhet i menyn ovan.


Du kan även göra ansökan utan att logga in med BankID. Du som har barn i kommunens grundskolor använder dig av Dexter för att se betyg, schema samt att göra sjukanmälan. Härifrån kan du även ta dig vidare till vår skolplattform IST - lärande för att ta del av ditt barns planeringar, bedömningar, omdömen samt specialpedagogisk dokumentation. Hjälp med inloggning utan e-legitimation Om du inte har någon e-legitimation, kontakta Halmstad direkt som kan hjälpa dig genom att logga in som ombud.


Ist logga in

Du kan logga in i IST -medgivande utan e-legitimation om du skaffar ett så kallat Skol-ID. För att kunna göra dina val måste du logga in. Du får uppgifterna av kommunen så snart ditt barn har påbörjat sin placering på förskolan eller fritidshemmet. Klicka nedan för att välja vilken förskola eller vilket fritidshem du vill logga in på. Under den här ikonen kan du läsa mer om Bodens kommun.


GB of storage, less spam, and mobile access.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg