tisdag 18 juni 2019

Spotify familj olika adresser

Finns inte adressen med i listan? Om din adress inte fylls i automatiskt kan du ange den manuellt och välja Hitta. Om du fortfarande inte hittar den kan du välja din byggna ditt gatunamn eller en offentlig plats eller byggnad i närheten.


Använd inte någon annans adress. Jag håller med om att det är lite märkligt att man kan bjuda in vänner och samtidigt måste ha samma adress.

En snabb googling säger att det inte är något problem att lägga till någon som itne bor på samma adress. Det är ju ändå administratören av kontot som betalar så man lägger ju knappast till främlingar till sitt family konto. Få ut mesta möjliga av Spotify ! Uppgradera till Premium. Har du frågor, svar eller tankar om Spotify ? Ställ din fråga eller gå med i vår Community! Det är ju inte direkt så att Spotify skulle polisanmäla dig om de skulle komma på att ni inte bor på samma ställe eller har olika efternamn.


Chansen att de skulle reagera på något av ovanstående är mikroskopisk eller obefintlig skulle jag säga.

Om de nu skulle upptäcka något så är det värsta som kan hända att ditt konto stängs av. Spotify eftersom man inte alltid delar musiksmak och att köpa fyra stycken premium-konton kan bli lite väl dyrt. För ett tag sedan släppte Spotify ett nytt abonnemang kallat Family men man. Spotify är en digital musiktjänst som ger tillgång till flera miljoner låtar.


När du bjudits in till Spotify Familj får du ett e-postmeddelande där du uppmanas att tacka ja till din inbjudan. Klicka på Acceptera inbjudan för att komma vidare. Om din familjemedlem försökt bjuda in dig men du inte fått något e-postmeddelande kan inbjudan skickas manuellt istället. Se steg åtta i guiden Bjud in till Spotify Familj.


Enligt användaren Plj som jag har förstått jobbar på Spotify (?) så finns det inte något sådant krav för Spotify familj. Men om man tittar på hemsidan och på bilden ovan som användaren lighten-up har lagt in i tråden så står det ju faktiskt klart och tydligt att Alla medlemmar måste bo på samma adress enligt Spotifys villkor. Tjänsten är avsedd för familjer som bor på samma bostadsadress, antingen heltid eller visstid.


Du kan ha en Telia Spotify Familj -tjänst per bredbandsabonnemang eller giltigt mobilabonnemang, dock max huvudkonton per personnummer. Avslutar du tjänsten Telia Spotify Familj övergår alla ingående Spotify -konton till Spotify Free. Tyska Spiegel Online och Quartz rapporterar att Spotify har börjat begära in uppgifter om var vissa som använder deras familjeabonnemang bor. Anledningen till detta tros vara att Spotify inte vill att de som har familjeabonnemang delar med sig av detta till personer som inte bor på samma adress. Förlåt att jag är så petig men kan varje person ha offlinelistor på TRE ställen?


Det verkade som att du menade det när du skrev men jag vill vara extra säker.

Thanks for getting in touch with us here at Spotify. I dagsläget är det bara Telia-kunder som kan teckna Spotify Family, men på Spotifys hemsida beskrivs abonnemangsformen som att varje ytterligare person betalar av de ordinarie kronorna per månad. Sedan tidigare i år finns Spotify Familj här i Sverige tillgängligt för Teliakunder, men inom kort kommer alla att kunna ta det av det. Spotify Family låter upp till fem användare dela på kontoinformationen, samtidigt som information om vad som spelats, spellistor, rekommendationer och liknande håller sig uppdelad mellan familjemedlemmarna. Man ska vara folkbokförd på den adress där man är bosatt, 6§ Folkbokföringslagen.


Bosatt är man på den adress där man regelmässigt tillbringar sin dygnsvila,§ Folkbokföringslagen. Om du och din partner är bosatta på olika adresser kan ni därför vara skrivna på olika adresser. Spotify is a digital music service that gives you access to millions of songs.


We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg