fredag 7 juni 2019

Italienska restauranger göteborg

Italienska restauranger göteborg

Vi har ett stort utbud av öl samt riktig god mat i fina lokaler. Letar du efter en bra restaurang? Boka bord med thefork. Välkommen in till oss!


Tack vare dem har staden nu en rik italiensk mat- och dryckestradition, och här tipsar vi om några guldkorn på restaurangkartan. Göteborg Pizza, pasta och väldigt mycket mer. För att komplettera vår matsal så har vi skapat en av stans mysigaste bakgårdar. På Magazzino väntar dig en smakfull och lugn stund.


Vi erbjuder mat som är lagad av de bästa italienska råvarorna. Ett vinsortiment baserat på både kunskap och kvalitè bäddar för en smakupplevelse utöver det vanliga. Sorellina betyder just lillasyster på italienska och den nya restaurangen har plats för drygt gäster, en nio meter lång bardisk gjord av marmor från Verona och en ännu längre vinhylla fylld av italienska viner. Sorellina är som en modern, kreativ och fräck lillasyster som tycker om vin, mat och att umgås med sina vänner. Nonna är allas vår italienska mormor, ett besök här är ett besök hemma hos henne.


I hennes anda och med hennes recept skapar vi trivsel och samvaro. Vi serverar utsökta rätter med pasta, kött och fisk, alla tillagade av färska och fräscha kvalitetsråvaror. Här är lugnt och mysigt och perfekt för bland annat romantiska parmiddagar. Den lilla mysiga restaurangen i Linnéstan!


Pasta Haus är en charmig italiensk pastarestaurang i hjärtat av Linnéstaden. Italiensk kvalitet och tradition, svensk passion och gott umgänge med god mat. Italien står för mycket av det som gör livet skönt. Varma känslor, social samvaro och kärleken till god mat och dryck. Lägg ihop alla dessa ingredienser och du hamnar hos oss på Fornello.


Italienska restauranger göteborg

På svenskt vis är vi noga med detaljerna. Vi har plats för sittande gäster och erbjuder en bred meny med många olika rätter. Halva vår meny består av läckra pastarätter och husets bakade pizzor. Vår italienska kvällsmeny alla dagar från kl 16.


Joe Farelli’s är mer än en restaurang och arbetsplats, det är ett hem där köket står i centrum. Se öppettider, popularitet och mycket mer. Med Thatsup hittar du stans guldkorn.


Med ett tydligt koncept har restaurangen oftast ett smart och utstuderat sätt att jobba och en röd tråd genom hela verksamheten. Här får du både våra egna och. På vår meny hittar du bland annat olika sorters pastarätter och risottorätter.


Ristoria är en sådan restaurang. Från och med Juli blir vi en kontantfri restaurang. Hos oss hittar du bland annat vedugnsbakad pizza, cucina italiana samt givetvis färska råvaror från italien!


Det italienska köket är den typiska kokkonst som utvecklats i Italien. Kom förbi och upplev en smakrik resa genom det traditionella italienska köket. Vare sig det är Pizza, Pasta, Tapas enkelt Vegetarisk eller lyxiga skaldjur. Min mat är en spännande kombination av rätter från hela Italien, från stora städer till minsta bortglömda by. Alla mina rätter är i grunden italienska klassiker som jag satt min egna prägel på.


Kortfattat kan man säga att mitt kök är helt enkelt jag - Pietro Fioriniello. Läs gärna artikeln om oss i GP.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg