måndag 17 juni 2019

Skräckfilmer 2016

Uppdraget visar sig vara svårare än vad de väntat sig. Regi: Richard Donner Med: Gregory Peck, Lee Remick, Harvey Stephens m. Hitta nya och gamla favoriter bland skräckfilmer. Vi har skickat ett mail till dig med en länk du måste klicka på för att verifiera ditt konto.


Charlotte Wiberg väljer favoriterna från skräckåret som gått för dig som känner för att bli skrämd från vettet. Filmbladet är en svensk sajt med fokus på filmer och serier. Vare sig det handlar om mördare, spöken, zombies eller andra monster så finns det alltid massa gott att välja för skräckfanatikern. Netflix du inte får missa.


American Psycho, Scream och Saw – är några av filmerna som har inspirerat personer till att begå hemska brott i verkligheten. Om du vill läsa om skräckfilmerna som inspirerade till brutala mord kan du göra det här. Du kanske också vill läsa sjuka fakta om seriemördare? Då kan du göra det här!


Skräckfilmer 2016

Jag tycker nämligen om allt från övernaturliga rysare till klassiska skräckfilmer om mördare och allt som finns där emellan. Skräckfilm är populärt. Nyheter om skräckfilm. Blo tortyr och djävulens barn - här är filmerna som kommer att få dig att krypa riktigt långt upp i soffan till halloween. Halloween: Vi listar av tidernas bästa skräckfilmer Cassandra Brunstedt Halloween är här och vad passar bättre än att ladda upp inför denna härliga högtid än med tolv av tidernas bästa skräckisar.


Grundaren Rudolf Wall lär ha satt dit den med tanken att Dagens. Magnus Blomdahl listar årets bästa skräckfilmer. Kommentera Avbryt svar Se läskiga skräckfilmer online här.


På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app. Prova veckor gratis idag - utan bindningstid Before The Conjuring, there was ANNABELLE. Tycker typ inga skräckfilmer är bra längre. De försöker för mycket och det slutar bara med att jag skrattar åt dem. With that said så älskar jag Ringu-serien, är jäkligt taggad på att börja läsa orginalböckerna.


Sedan är Dark Floors en höjdare också, men av fel anledningar, jag och min kompis skrattade så vi grät åt den. Det finns massvis med olika skräckfilmer så vi på FRIDA har valt ut våra favoriter. Om du inte gillar skräckfilm dock, kan vi istället rekommendera high school-filmer se i helgen! Klassiska skräckfilmer The Innocents.


Det är en tung och något sorglig film och därför inte så där lämplig om du vill ha en riktigt glad Halloweenkväll. Filmen är av det ockulta slaget. Sections of this page.


Blumhouse har gett oss mängder med skräckfilmer de senaste åren. Några riktigt bra, några mindre bra. Men en sak som är säker är att skräckfansen älskar dem. Så här lagom till Halloween är det ett gott förslag att man orienterar sig lite bland alla skräckfilmer som gjorts under de senaste åren.


Det kan du göra genom videon nedan. Video: Vad gör skräckfilmer skrämmande? Nu är julen över och om några dagar är det nyårsafton. Jag presenterar här några filmer som jag anser vara intressanta.


Det är ungefär allt som är känt i skrivande stund. Jo, Benicio Del Toro ansluter som något slags skurk också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg