tisdag 11 juni 2019

Takljuskupoler

Dagsljus är den bästa ljuskällan. Vi har både produkter för fast montage och alternativ som kan öppnas (se också tillbehör). Takljuskupol med fast sarg Takljuskupol för fast montage (SD) med 2mm hög och mm tjock. Scanlight Takljuskupol Scanlights takljuskupol med patenterad ramprofil av glasfiberförstärkt PVC sluter tätt även i extrema väder.


Takkupoler och takljuskupol med eller utan öppning.

Med en takkupol kan du få in ljus i utrymmen som ligger under ett tak, längre ifrån fönster. Det ger tre till fyra gånger så mycket dagsljus som vertikalt placerade fönster i samma storlek. Takljuskupoler , i platta tak är det mest effektiva sättet att producera naturligt dagsljus.


Ljuset från en takkupol distribueras jämnare genom rummet, ger mindre bländrisk och värnar om privatlivet. Vad många inte tänker på är att takljuskupoler ytterligare kan bidra till en bättre inomhusmiljö. Varm luft stiger, då är takfönster ett smart sätt att vädra ut, luften strömmar genom hela huset ifrån bottenvåningen upp genom taket och vips mår vi så mycket bättre. Få ett naturligt ljus i ditt hus.


Led vandet sikkert væk.

Udledning af regnvand på egen grund. Välj takljuskupoler med den rätta isoleringesförmågan. Alla tre kupoltyper kan fås som eller 4-skikts. KlarLux takljuskupoler med välvda alternativt pyramidformade kupoler av akryl eller polykarbonat, 1-, 2- eller 3-skikt, i klart, opaliserat eller bronsfärgat utförande. Finns även som värmesköld (reflekterar upp till av värmestrålningen).


Finns i dimensioner från Ø meter till Ø meter och med ett flertal tillbehör. Du kan få takljuskupoler i akryl i många olika storlekar, och de skapar ljus i det dagliga livet på ett exklusivt sätt. I kombination med våra öppningsbara system kan de användas för både komfort- och brandventilation.


Akryl takljuskupoler har olika former och storlekar. PC takljuskupoler är en kostnadseffektiv lösning, med bra utseende, som dessutom ger ett behagligt ljus och nödvändigt luftbyte i kombination med antingen komfort eller brandventilation. Du kan även kontakta leverantörerna direkt eller skicka en förfrågan om takljuskupoler. Kupolerna finns som fasta eller öppningsbara. Elektriskt motorstyrd finns som tillval.


Släpp in dagsljuset med ett av marknadens absolut bästa isolerings u-värden! This website uses cookies to improve your experience. Otaliga möjligheter med cirkulära takljuskupoler Cirkulära akryltakljuskupoler från JET Domex är en exklusiv lösning med ett snyggt utseende, vilken ger ett behagligt ljusinsläpp.


De cirkulära takljuskupolerna kan användas i många olika situationer, såsom till arbetsplatser och till utställningshallar, köpcentrum och olika kontorsmiljöer.

Ett alternativ till kupolformade ljusinsläpp är platta takfönster. Dessa släpper in tre till fyra gånger mer ljus än fönster som är vertikalt placerade. I synnerhet i hem med ett platt tak är takljuskupoler det mest effektiva sättet att släppa in dagsljus på. På Huddinge Tak använder vi oss av Nytecs takljuskupoler.


En leverantör som säkrar. Glastak för dagsljus och naturlig ventilation i kommersiella fastigheter. Läs mer om våra takljuslösningar här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg