måndag 10 juni 2019

Samboavtal online

Med vårt stöd får ni hjälp direkt. Få tid för möte med er personliga rådgivare redan idag. Telefonrådgivning eller i möte. Vi kan all familje- och affärsjuridik!


Ladda hem checklistan idag.

Planera begravningen hemifrån. Fyll i och hämta ditt kontrakt online. Här kan du enkelt skriva ett samboavtal online till fast pris.


Du svarar på ett par frågor, samma frågor som juristen skulle ställa till dig vid ett möte. Utifrån dina svar skapas därefter ett juridiskt korrekt samboavtal som är skräddarsytt efter just din situation och dina förutsättningar. Om inget samboavtal finns upprättat så är det Sambolagen som gäller.


Samboavtal kan idag upprättas online på dokument- och avtalshanteringstjänsten avtalshantering. Med ett samboavtal kan du och din sambo välja att gå runt sambolagens bodelningsregler helt, men också delvis.

Ni kan exempelvis skriva att bodelningsreglerna inte ska gälla sambobostaden men att den övriga samboegendomen ska delas lika enligt sambolagen. Låt våra Jurister hjälpa dig, skriv ett samboavtal online idag. Svara på några enkla frågor och känn dig trygg inför framtiden. Vanliga frågor och svar Kostar det något att skapa ett avtal? Nej, det är gratis att fylla i avtalsmallen (formuläret) och du kan spara och fortsätta när du vill.


Vi på Avtalspunkten hjälper er att upprätta ett juridiskt korrekt samboavtal. Enklast genom att skriva avtalet direkt online , men det går också bra att boka en personlig rådgivning. Alltid till fast pris.


Skriv ert samboavtal online nu direkt på bara minuter eller boka tid med en av våra jurister för att skriva ett samboavtal. Mallen för samboavtal kostar 1kr. Alla priser inkluderar moms.


Beställ samboavtal - Klicka här! Att teckna ett samboavtal för 1kr, är en billig försäkring för både dig och din sambo. Samma tjänst hos en lokal jurist kostar några tusen kronor.


Nedan kan du läsa om sambolagen och vad den lagen innebär för dig som lever i ett samboförhållande. I ett samboavtal avtalar man bort den lagen.

Dokumentmallen samboavtal används då två personer ska flytta ihop eller redan bor ihop och ska göra ett gemensamt inköp, t ex vid ett köp av en gemensam bostad men där den ena stoppar in mer pengar än den andre. Med denna tjänst kan du skriva ett skräddarsytt samboavtal online för just ditt behov! Ett samboavtal kan förhindra en tråkig och tidsödande tvist vid en separation.


Finansportalen kan i samarbete med Avtalerbjuda dig att via nätet steg för steg själv upprätta ett samboavtal med hjälp av förprogrammerade frågor utformade av experter och jurister. Skriv ditt Samboavtal hos Avtalspunkten digitalt, snabbt och smidigt. Svara på våra frågor på minuter och få avtalet via e-post direkt. Prova att skriva samboavtal online genom Lawlines snabba och enkla e-tjänst för avtalsgenerering. Att skriva samboavtal är inget krav.


Det finns inget krav på att sambos måste upprätta ett samboavtal , men det kan vara bra att göra. Sambolagen kan i många fall upplevas som orättvis, men med ett samboavtal kan man anpassa samboskapet så att båda parter får som de vill. Genom att skriva samboavtal kan ni undvika att bostadens värde delas lika mellan er och istället fördelas i enlighet med era ägarandelar.


Gratis mall för samboavtal i word-format. Har du och din partner bestämt er för att flytta ihop? Då kan det eventuellt vara bra att upprätta ett samboavtal.


Det bestämmer vad som händer med din egendom som sambo och vad som händer om ni skulle separera. Mall för Samboavtal i Word-format För dig som är sambo kan det vara viktigt att veta vad som händer med din egendom ifall du och din partner flyttar ihop och blir samboende (sambo). För att enklast undvika att du vid en eventuell bodelning måste lämna ifrån dig saker som enligt dig tillhör dig, är ett samboavtal en bra idé.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg