fredag 28 juni 2019

Kärlekens fem språk e bok

Nextory är Sveriges billigaste app för ljudböcker och e-böcker. Köp e-böcker hos Adlibris och börja läs direkt på datorn, mobilen eller surfplattan. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare. Kärlekens fem språk är en hjälp till att bättre förstå varandras sätt att visa kärlek.


Kärlekens fem språk e bok

Här finns konkreta råd och handfasta verktyg för att skapa en varaktig relation. Den används även som samtalsunderlag och i äktenskapskurser. Fem sätt att visa kärlek på. Psykologen Gary Chapman har identifierat de vanligaste sätten vi visar vår kärlek på. Lär dig ditt språk (och din partners!) för att bättre kunna visa er kärlek till varandra!


Har du lika många alternativ av två språk ? Det är vanligt att ha ett primärt språk , alltså ett första språk , och ett sekundärt språk , ett andra språk. Om du känner efter kan du nog identifiera vilket som är ditt primära språk. Testet är ett utdrag från boken Kärlekens språk – din guide till lyckliga relationer. I boken , som blev en bästsäljare, beskrivs de fem olika sätt på vilka vi kan uttrycka vår kärlek till vår partner.


Då kan ni försöka att ge varandra det ni behöver och tala varandras språk. Chapman använder metaforen att alla människor har en kärlekstank. Den är skriven av en amerikansk parterapeut som jobbat med många par och kommit fram till att det finns framförallt fem stycken huvudspråk för kärlek. Skickas inom 2-vardagar. Men talar ni samma språk ? Boken har st läsarrecensioner.


Vi uttrycker och tar emot kärlek på olika sätt. Den kan kort sammanfattas med att människor uttrycker sin kärlek på fem olika sätt – bekräftelse, kvalitetsti gåvor, tjänster och beröring, samt att olika människor prioriterar dessa olika högt. Ni älskar varandra och vill visa det.


Kärlekens fem språk e bok

Upptäck kärlekens olika språk. Lättläst bok med många historier som illustrerar hur olika sätt att visa kärlek på kan skapa onödiga missförstånd och konflikter. Obs: Författaren är starkt troende kristen och det märks i boken , men budskapet är användbart oavsett. Gary Chapman är författare och föreståndare för Marriage and Family Life Consultants, Inc.


Gary reser över hela världen och håller föredrag och har även ett radioprogram som sänds på 2stationer. Jag lovar man får insikt i saker och ting man inte tänkt på innan alls! Kombinerar man alla kärlekens språk och tar reda på varandras fort i ett förhållande underlättar det för att det ska hålla hela livet ut.


Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. Köp e -böcker hos Adlibris och börja läs direkt på datorn, mobilen eller surfplattan. Köp gärna Chapmans och Campbells bok (se litteraturhänvisningen) om du vill fördjupa dig i ämnet. Här finns mycket visdom att hämta som både ledare och föräldrar kan ha glädje av i relationen mellan barn och vuxna. Pratar du och din partner rätt språk för att förmedla att ni älskar varandra?


Du kommer att lära dig alla fem språken , hur du upptäcker vilket som är ditt och din frus och hur du talar det klart och tydligt. Chapman skriver även om vredes- och konflikthantering samt om förlåtelsens svåra konst. Förlåtelsens fem språk av Chapman, Gary: Kärlek är inte en känsla. Att ge kärlek till en annan människa är ett val. Likaså är förlåtelse ett val och inte en känsla.


Känslan av upprättelse och frid kan däremot komma efter det att vi aktivt valt att förlåta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg