måndag 1 februari 2016

Parterapi i stockholm

Jag arbetar både med par- och individualterapi. Fantastiska Erbjudanden i Stockholm. Parrådgivarna erbjuder parrådgivning, parterapi och familjerådgivning i Stockholm med omnejd. Välkommen att kontakta oss för vägledning i er relation!


Att söka parterapi i Stockholm.

Söka efter parterapi Stockholm kan man antingen göra på Internet, i gula sidorna eller via bekanta som har erfarenhet av parterapi i Stockholm. Vill du ha kontaktuppgifter till en parterapeut nu med en gång kan du klicka här: kontaktuppgifter parterapi Stockholm. Emotionellt fokuserad parterapi i Stockholm. Lös era Relationsproblem, stärk er kärlek. Uppnå trygghet, närhet och intimitet.


Vetenskapligt utvärderad. Här finner Ni jnformation om parterapi.

Vilken terapiform är bäst ? Vad ska man tänka på när man väljer terapeut ? Vad kostar det att gå i terapi ? Hur länge behöver man gå i terapi ? Parterapi och förhållandeterapi i Stockholm. Att leva i en relation innebär att du hela tiden måste arbeta med dig själv, bli mer lyhörd och lära dig att uttrycka hur du känner i olika situationer. En relation innebär att du sammanfogar ditt liv med någon annans. En viktig grund i parterapi är ofta att skapa en gemensam förståelse för sig själva, varandra och problemen. Samt att få hjälp med att kunna se med perspektiv på problemen.


Detta leder ofta till ökade förutsättningar för att med olika övningar och hemuppgifter komma till förändring. Om du och din partner bor långt ifrån en mottagning kan vi erbjuda parterapi på distans. Det kanske också passar er som av tidsbrist har svårt att ta er till mottagningen. I övrigt är innehållet i terapin och upplägget densamma som om ni träffade psykologen på vår mottagning. Hur väljer man en terapeut?


Då du söker parterapi i Stockholm så inser du att det finns många terapeuter med olika inriktningar och med mer eller mindre lång erfarenhet av att hjälpa par bygga en hälsosam relation. Man kan få en hel del information på nätet om olika terapeuter och deras arbetsmetodik.

Kärlek och smärta befinner sig ofta nära varandra. Ibland för den ena, ibland den andra, nästan som om de var ett danspar. Tar smärtan överhand och blir för stor kan parterapi vara det som vänder dansen så att kärleken åter för. Legitimerade psykologer med inriktning mot parterapi och familjeterapi. Alla våra psykologer i Stockholm är minst legitimerade psykologer vilket innebär att man gått i utbildning under totalt år.


De medarbetare som arbetar med par har dessutom en påbyggnadsutbildning i just parterapi , medverkar i forskning och forskningskonferenser. Vi – Ann Cornell och Anders Kärnekull, är båda leg. Sedan år arbetar vi tillsammmans med några kolleger på en privat mottagning som ligger på Södermalm i Stockholm.


Med hjälp av parterapi kan du få slut på ständiga konflikter med din partner och möjligheten att se er själva och varandra med nya ögon! Att få till en långvarig relation där man fortsätter att utvecklas, har roligt och känner sig levande tillsammans är något som vi alla. Inte heller om att komma fram till vem som har rätt eller fel. Ni får verktyg att skapa en relation som ni längtar efter.


Kontakta oss för parterapi i Stockholm ! Har ni några frågor eller funderingar om IBCT så är vår rekommendation att ni kontaktar oss. Vi på Mindcompanion finns alltid här för att lyssna, oavsett vad det handlar om. Och om ni har bestämt er för att gå i parterapi kan ni skicka in ett önskemål om tidsbokning på vår webbsida. Det är alltså viktigt att terapeuten marknadsför sig som en parterapeut som erbjuder parterapi.


Vi har inte själva någon erfarenhet från dessa terapeuter. Vi på Bättre Relationer erbjuder inte parterapi men vi har däremot en parkurs ni kan göra hemifrån. Psykolog och psykoterapeut är en skyddad titel och en längre utbildningen krävs för att få kalla sig detta. Vid parterapi inleder vi en kartläggning tillsammans. Därefter har vi ett individuellt samtal med var och en i relationen.


Vi formulerar en problembeskrivning som diskuteras gemensamt med paret och som sedan ligger till grund för överenskommelse om fokus, innehåll och målsättning för parterapin. Vi finns på Artillerigatan på Östermalm i Stockholm. Lämna ett meddelande - vi ringer alltid tillbaka så snart vi kan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg