tisdag 16 februari 2016

Järfälla familjerådgivning

Ni väljer mellan god­kända företag i listan här nedanför. Till oss kan ni komma som par för att få hjälp att förbättra parrelationen eller relationen till en annan familje­medlem. Järfälla kommuns familje­rådgivning.


Kundnumret skickas per post till dig och ska lämnas till oss vid ditt första besök. Det går bra att boka tid innan du har fått ditt.

Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. Testa kostnadsfritt i tre månader. Det är kommunens ansvar att erbjuda familjerådgivning till sina medborgare. Familje­rätten ansvarar för.


Hjälp att samarbeta om barnen. Kommunens kunder ska kunna välja bland ett antal av kommunen godkända utförare. I familjerådgivning ligger fokus på de vuxna relationerna.

Vår mottagning erbjuder parrådgivning, parterapi, familjeterapi och familjerådgivning i Stockholm med Omnejd. Vi som arbetar på familjerådgivningen är socionomer och legitimerade psykoterapeuter med lång erfarenhet av att arbeta med människor och relationer. Mottagning vid Tibble Torg. Vår mottagning har samarbetsavtal gällande familjerådgivning med flera kommuner i området runt Stockholm. Se mer information till vänster.


Här möter du en samlad specialistkompetens och familjerådgivare med lång erfarenhet av relationsbehandling. Vi erbjuder professionell samtalsbehandling vid samlevnadsproblem och kriser i par- och familjerelationer. Verksamheten är HBT-certifierad av RFSL. Jag tar emot par för parterapi – familjerådgivning både de som söker privat samt att jag har avtal med åtta kommuner i Stockholms län när det gäller familjerådgivning. Företaget ägs och drivs gemensamt av oss fyra psykoterapeuter.


Detta ger en platt och effektiv organisation där alla medarbetare är direkt och engagerat involverade i verksamheten. Så här hanterar vi dina personuppgifter. Tillsammans erbjuder vi kulturverksamhet både under skoltid och under friti såväl vardag som helg.


Dax för höstens aktiviteter! Med verksamhet inom familj, handledning och KBT skapar vi meningsfulla möten mellan människor.

Här bokar du som är nybesök din tid för familjerådgivning. Du räknas som nybesök om du besöker oss för första gången, eller om du inte besökt oss på sex månader. Du som bor i någon av de kommuner vi har avtal med är välkommen att boka din tid för familjerådgivning här på nätet. Paren som söker sej till familjerådgivningen för att få hjälp för att de ”inte kan kommunicera” eller ”fastnat i gamla mönster ”kan ibland då vi gemensamt blickar tillbaka på ögonblick i deras historia där de träffades, eller stunder de minns som goda, plötsligt se på varandra med den värme, öppenhet och tillgänglighet som de så längtat efter.


Specialkompetens: Vi har vidareutbildning i sex och samlevna barn, ungdoms och vuxenpsykiatri. Då får NI information om hur gå till väga att boka tid hos en familjerådgivare. I Sundbyberg föregicks detta av en upphandling med totalt sex deltagande anbudsgivare.


Sedan Nacka kommun beslutat införa kundval inom familjerådgivningen , har jag efter ansökan auktoriserats att utföra familjerådgivning åt medborgarna i Nacka. Inga journaler skrivs. Hammarby församling samarbetar med S. Lukas i Stockholm för att erbjuda familjerådgivning för församlingsbor.


Till mottagningen vänder sig tonåringar, unga vuxna, vuxna och par för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg