fredag 5 februari 2016

Multivitamin man

Multivitamin Man: 1kr. Vegetabiliska kapslar. Fri frakt och snabb leverans! Vi har ett stort utbud. Stort sortiment - noga utvalda produkter.

E-handla ur hela vårt sortiment bekvämt online på nätet – snabb och smidig leverans dit du vill. New Nordics multivitamin för män är ett skräddarsytt dagligt tillskott för att tillgodose tillförsel av viktiga näringsämnen. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens normala funktion.


Anpassad dos enligt livsmedelsverket och NNR (Nordiska näringsrekommendationerna). Rekommenderas för vuxna och barn över år. Två kapslar om dagen av denna multivitamin ger dig det rekommenderade dagliga intaget av de viktigaste vitaminerna och mineralerna, för en mer.


Selen bidrar till normal spermaproduktion, till att bibehålla normalt hår samt till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Magnesium bidrar till normal muskelfunktion. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Tabletten är specialdesignad för män.


Innehåller tiamin som bidrar till normal hjärtfunktion. När du väljer bland multivitamintillskott är det viktigt att du väljer ett multivitamin som passar dig eller den familjemedlem det är tänkt till. Om man kombinerar olika kosttillskott eller tar läkemedel innehållande vitaminer eller mineraler behöver man dock kontrollera att man inte får i sig för mycket, var särskilt försiktig med Vitamin A. Fråga gärna din läkare eller oss på Apoteket om du är osäker.


Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Vissa vitaminer förekommer i större mängd i multivitamin för män på grund av ett större rekommenderat dagligt intag (RDI). Här spelar bland annat kroppsvikten spelar roll.


Vissa vitaminer finns i samma mängd i bägge varianterna av multivitamin med resultatet att kvinnor då får i sig en större andel av RDI än män. Topformula producerar och utvecklar svensktillverkade kosttillskott för alla behov. Kvalitet och säkerhet är ledorden.


En multitablett med olika ingredienser.

Alltid trygga betalningar och öppet köp hos Kronans Apotek på nätet. Denna breda mix ger din kropp perfekt grund av viktiga vitaminer och mineraler. Produkten är anpassad för män från år.


Få det dagliga behovet täckt med en enda kapsel. Det är inte bara kvinnor och barn som har unika behov, även män behöver en viss sorts vitaminer och mineraler för att fungera. MULTIVITAMIN MAN - KAPSLAR. Forskning visar att näringsstatusen i maten förändrats kraftigt under de senaste århundradena.


Zink ger också stöd för normal fertilitet och reproduktion. Poängen med ett multivitamin är att man på ett enkelt sätt ska få i sig alla nödvändiga vitaminer och mineraler. Tvärtom kan en överdos av B6-vitamin resultera i nervskador, som i allvarliga fall inte försvinner när man slutar äta vitaminen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg