tisdag 9 februari 2016

Lido glashängare

Serien kan sen väljas i flera olika färger och storlekar för att klara av olika antal glas. Väggmontage från 6kr (7kr) exkl. Lido glashängare för takmontage. Dialog Details är främst för företag inom restaurang, cafe, hotell, kontor och offentliga miljöer.


Finns i svart, krom, koppar eller guldfärgade. Glashängare för montage i tak eller vägg.

Häng upp dina glas snyggt och enkelt i foten och få mer utrymme, beröm för hur fint och smart du har löst det med dina glas och dessutom aldrig långt till glaset. Här är ett utbud av glashängare och glashållare för väggmontage i flera utföranden, färger men som även klarar av olika antal glas. Antalet glas som varje. LGR-300-TK LGR-300-TKo LGR-300-TS LGR-300-TG Produktinformation Material Lackerad. LGR-400-TS LGR-400-TKo LGR-400-TG LGR-400-TK Produktinformation Material Lackerad.


Framtagna och utformade av Lobelius Interiör i Sollentuna och tillverkade i Gnosjö. Vi pulverlackar dem i fyra färger — svart, silver, guld och koppar. Välj mellan Racks (LGR) med kapacitet för respektive vinglas och våra Singlar (LGS) med kapacitet för respektive vinglas.


Takmontage från 6kr (7kr) exkl.

Modell 8är anpassad för väggmontage, är 3mm djup och rymmer circa vinglas. Välj mellan fyra olika utföranden — antracit, krom, mässing och borstat rostfritt. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.


Lobelius glashängare har kommit i en fin ny serie i dess olika varianter. Denna pin hittades av Dialog Details. Allt för Restaurang, Bar och Café samlat på ett ställe. GLASHÄNGARE TAK LGR400.


Hängaren är tillverkad i lackerad stålplåt och passar. Välj skruvar efter väggens material för säker upphängning. Hur många glas som kan placeras i en glashängare beror givetvis på vilken modell av glas som hängs upp.


Ett vanligt mått på ståndarna, det vill säga sektionerna i en glashängare , är fyrtio centimeters längd. Komoda Avon B Woodman. Snygg och praktisk glashängare med en ränna i krom för väggmontage från Lido. Vi erbjuder snabba leveranser på våra glashängare ! Det är ett smidigt, snyggt och effektivt sätt att förvara glas på fot.


Du har glasen lättillgängliga, det samlas inte damm i de som inte används så ofta och så får dina fina glas ta plast och synas. Observera att produkten produceras och lackas enligt önskemål, vilket påverkar ångerrätten. Avstånd i sektion 40mm, avstånd mellan sektion 60mm.


En glashängare som kan väljas i olika färger och djup.

Sen kan glashängaren monteras i tak eller under ett. Mer information Hitta denna pin och fler på Våra glashängare av Dialog Details. Vi har glashängare och glashållare i olika utföranden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg