onsdag 10 februari 2016

Bra kyss tips

En kyss ska vara osjälvisk och oegoistisk. Ställ därför även krav på din partner. Om den du är tillsammans med verkar oengagerad är det lika bra att avbryta direkt. Om du har haft dålig erfarenhet med kyssande någon gång kan det ha påverkat ditt självförtroende när det kommer till att kyssas idag.


Då en kyss är porten till att vara intim med personen du vill komma närmare till så har vi sammanställs tips för att få till en riktigt bra kyss din nästa dejt. För många är det viktigt med kyssar för att de ska kunna bli upphetsade och vilja ha sex med sin partner.

En bra kyss kan därför vara en viktig detalj i förhållandet. Det kanske inte är det första du bör säga till din nya partner, men försök att ge små hintar om vad du tycker om. Eller följ varandra hem, då brukar det uppenbara sig många bra tillfällen och platser.


Något mer att tänka på före första kyssen? Ta för vana att alltid ha med minttuggummi när du går på dejt. Din dejt kommer att tacka dig, och du slipper själv noja över dålig andedräkt.


Hur inleder man en kyss ? Vänta tills en gång när du tycker att hans kyssar är riktigt bra , och då sätter du ord på det och förklarar hur bra den kyssen var och hur det kändes för dig. Jag förstår att du inte vill kritisera honom men ett sätt att slippa det är ju att sätta fokus på det som är bra , inte på det som är dåligt.

En spridning av olika bakterier i kroppen utvecklar och stärker immunförsvaret. Att inleda en kyss kan vara både spännande och nervöst, så för din skull är det ett hett tips att komma riktigt nära innan du satsar på kyssen för att minimera tiden av ”hjälp, nu gör jag det! Det sägs att det finns olika tekniker, men jag tror att det hänger på kemin och den rätta känslan. Konstlar man till det blir det inte bra.


Vår första kyss var fantastisk, säger Frank Camara. Din partner bör helst reagera då och luta sig mot dig också. Men annars så se till att dina läppar är lite fuktiga och inte så torra. Undvik att krocka med varandras näsor.


Det är ofta ett bra tecken. Paret möts i en kyss när hon väcker honom från en av ångest självframkallad svimning. Och som gör dramats allra sista kyss lika oavgjord och sprängfull av löften som den första. På allra sista tiden har Lidner dock återuppväckts ur glömskans utdragssoffa medelst en livgivande kyss från Horace Engdahl.


Kyssar är bra för hälsan. Hormonet gör oss lugna och avslappnade, sänker blodtrycket och får oss att slappna av. Tips på bra kiss skydd för sängen. Behöver tips på bra kiss skydd i sängen. Dottern har varit blöjfri på dagen sedan hon var år.


Hon slutade med nattblöja för ngr månader sedan. Det händer då och då att hon kissar ner sig i sängen.

Har köpt ett skydd på Ikea som jag inte tycker är bra. Kisset läcker ingenom. Föredrar du korta pussar eller ett fartfyllt hångel med en tungvirvlare? Gör testet och ta reda på vilken kyss -typ du egentligen är. Nu till det roliga, här kommer tips på olika sätt du kan använda ditt kroppsspråk för att flirta.


Använd dem var för sig eller kombinera de sätt som känns bäst för dig för stunden. För den som vill bli bättre på att kyssas kan det vara värt att kolla in Hälsolivs tips här. En snabblektion: närma dig din partners mun långsamt och med äkta känsla.


Smaka försiktigt på läpparna och vänta på gensvar. Om det känns rätt, fördjupa stegvis mötet mellan era läppar och tungor. Flyg enkelt, smidigt och grönare via Bromma, Stockholms cityflygplats, till någon av våra destinationer i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg