torsdag 4 februari 2016

Koh lanta karta

Vi förhandlar så att du slipper. Lågpriser på hotell i Koh Lanta. Klong Dao Beach, Koh Lanta Krabi i Thailand. Se karta över Koh Lanta , Thailand.


Här får du en överskådlig blick av Thailand och var alla TUIs hotell i Koh Lanta ligger.

Lär dig allt om ön Ko Lanta i sördra Thailand. Se filmer från stränder och flygbilder, Hår kan du boka hotell och resorter till bästa pris. Karta över Ko Lanta (Island), Krabi, Thailand. Koh Lanta är en av Thailands mest populära öar, särskilt bland Skandinaver. Det är lätt att förstå varför.


Här nedan är en interaktiv karta över Koh Lanta. Flytta och zooma dig in och ut i kartan med hjälp utav pil-knapparna.

Fakta och Sevärdigheter i Koh Lanta. Omgivningen på Koh Lanta innehåller mangrove träsk, korallstränder och skrovliga berg. Om ni är ute efter öar i näheten av Koh Lanta kan jag rekommendera Koh Muuk, Koh Kradan och framför allt en av vår favoritö Koh Bulon. Alla tre är lugna ställen, man gör inte så mycket annat än att sola, bada och äta god mat.


Men vi tycker det är så härligt med såna platser! Koh Lanta drar många svenskar idag på grund av den underbara naturen, lugnet och framförallt de vackra stränderna. I genomsnitt kostar ett 3-stjärnigt hotell i Koh Lanta SEK 5per natt. Det finns ett annat sätt att leva. Kartor Maps Koh Lipe guiden i Thailand Hotell och boende.


Lanta Villa Resort är ett trivsamt och enkelt bungalow-hotell som är mycket uppskattat av våra gäster. Hotellet har en grönskande trädgård och ett mysigt poolområde med solstolar. Koh Lanta lockar många som vill upptäcka den avslappnade stämningen i Thailand.


Med fantastiska stränder, grönskande regnskogar, restauranger och nöjen passar våra resor till Koh Lanta de flesta. Här finns hotell för både barnfamiljer och er som reser utan barn. Den östra delen av Koh Lanta i Thailan domineras av räkodlingar, fiskebåtar och träsk, medan den västra sidan har vackra stränder hela väger från norra till.

Behöver tips om bästa sättet att ta sig till Koh Lanta från Phuket. Vi anländer till Phuket Airport den februari runt 05:och ska ta oss direkt vidare till Koh Lanta. Jag funderar på att boka speedboat från rassada pier kl. Vi reser två vuxna och två.


Med långsvansbåt når man de flesta öarna i Krabis skärgård som skjuter lodrätt upp ur havet. Koh Lanta Skolan Vår skola på Koh Lanta ligger mitt emellan det populära villaområdet Southern Lanta Residence och resorten Southern Lanta. Skolbyggnaden ligger i anslutning till en av resortens pooler, som vi använder flitigt på förmiddagar och även när havets vågor inte inbjuder till bad.


Hyr villa eller lägenhet på Koh Lanta ! Kort- eller långtid spelar ingen roll — Lanta Hideaways har prisvärda lägenheter, villor med hög standar underbara poolvillor och exklusiva beach front villor för alla smaker. De flesta besöker Koh Lanta för stränderna, i stället för att ta del av kvällsunderhållningen, vilket kan vara ganska avslappnad. Faktum är att på de norra, familjeorienterade stränder, finns många turister glatt nerbäddad i sängen redan vid klockan 23:00. Koh Lanta har djungel, unika korallrev och flera marina naturreservat. Karta med de populäraste destinationerna i Thailand markerade.


Välkommen till Thailandkartan SE. Karta och information om populära resmål i Thailand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg